Деруни з картоплі, кабачка і яблука
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную урізноманітнити класичний рецепт дерунів і додати до картоплі кабачок і яблуко! Виходить дуже смачно і також хрустяще! Пригощайтеся!
Якщо ваші рідні ні сприймають нічого нового в їжі, не хвилюйтесь! За смаком абсолютно ніхто не здогадається, що в деруни є щось крім картоплі. Як приготувати деруни з картоплі, кабачка і яблука дивіться в покроковому рецепті.
- Картопля - 4-5 штук
- Кабачок - 100-150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картопля, кабачок і яблуко помийте, очистіть і натер на дрібній тертці. Кабачок і яблуко можна трохи віджати.
Додайте манку, яйце, сіль і спеції за смаком. Все перемішайте і дайте масі 5 хвилин постояти.
Викладайте деруни столовою ложкою в сковороду з розігрітим расітельного маслом. Трохи розрівняйте і смажте з двох сторін до готовності. Потім викладіть на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
Подавайте зі сметаною і зеленню. Смачного!