Рецепт Деруни з картоплі, кабачка і яблука фото

Деруни з картоплі, кабачка і яблука
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі , Картопля
Роздільне харчування , Рецепти без шкоди
На вечерю , Літні , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 40 хв.

Пропоную урізноманітнити класичний рецепт дерунів і додати до картоплі кабачок і яблуко! Виходить дуже смачно і також хрустяще! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Якщо ваші рідні ні сприймають нічого нового в їжі, не хвилюйтесь! За смаком абсолютно ніхто не здогадається, що в деруни є щось крім картоплі. Як приготувати деруни з картоплі, кабачка і яблука дивіться в покроковому рецепті.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Кабачок - 100-150 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Крупа манна - 4 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
деруни з картоплі, кабачка і яблука - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
деруни з картоплі, кабачка і яблука - фото крок 2
Картопля, кабачок і яблуко помийте, очистіть і натер на дрібній тертці. Кабачок і яблуко можна трохи віджати.
деруни з картоплі, кабачка і яблука - фото крок 3
Додайте манку, яйце, сіль і спеції за смаком. Все перемішайте і дайте масі 5 хвилин постояти.
деруни з картоплі, кабачка і яблука - фото крок 4
Викладайте деруни столовою ложкою в сковороду з розігрітим расітельного маслом. Трохи розрівняйте і смажте з двох сторін до готовності. Потім викладіть на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
деруни з картоплі, кабачка і яблука - фото крок 5
Подавайте зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти