Аджика з кабачка і яблок
(покроковий рецепт з фото)
У нас в цьому році не надто багато кабачків на городі вродило, але все якісь м'ясисті. З таких виходить відмінна аджика.
Аджика виходить дуже смачна. Це більше, ніж кабачкова ікра, хоча аджика має деяку схожість з цією стравою.
- Кабачки - 4 штуки
- Яблуко - 4 штуки
- Болгарський перець - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Кабачки потрібно очистити від шкірки і великих насіння. Нарізати довільно. Очистіть болгарський перець, помідори, морква, яблука (шкурку залиште), ріпчаста цибуля. Підготуйте все овочі.
Перекрутіть все за допомогою м'ясорубки.
Ставимо масу на вогонь і варимо до потрібної густоти. У мене пішло 30 хвилин. Тепер додайте сіль, цукор, спеції за смаком (червоний гострий перець, хміль-сунелі). Додайте видавлений через прес часник і трохи оцту. Варіть 1 хвилину.
Масу пюріруйте занурювальним блендером. Розкладіть по стерильним банкам і закатати.