Рецепт Аджика з кабачка і яблок фото

Аджика з кабачка і яблок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У нас в цьому році не надто багато кабачків на городі вродило, але все якісь м'ясисті. З таких виходить відмінна аджика.

Опис приготування:

Аджика виходить дуже смачна. Це більше, ніж кабачкова ікра, хоча аджика має деяку схожість з цією стравою.

  • Кабачки - 4 штуки
  • Яблуко - 4 штуки
  • Болгарський перець - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
аджика з кабачка і ябок - фото крок 1
Кабачки потрібно очистити від шкірки і великих насіння. Нарізати довільно. Очистіть болгарський перець, помідори, морква, яблука (шкурку залиште), ріпчаста цибуля. Підготуйте все овочі.
аджика з кабачка і ябок - фото крок 2
Перекрутіть все за допомогою м'ясорубки.
аджика з кабачка і ябок - фото крок 3
Ставимо масу на вогонь і варимо до потрібної густоти. У мене пішло 30 хвилин. Тепер додайте сіль, цукор, спеції за смаком (червоний гострий перець, хміль-сунелі). Додайте видавлений через прес часник і трохи оцту. Варіть 1 хвилину.
аджика з кабачка і ябок - фото крок 4
Масу пюріруйте занурювальним блендером. Розкладіть по стерильним банкам і закатати.

Схожі рецепти