Оладки з кабачка
(покроковий рецепт з фото)
Дуже хочеться оладок, але ви вважаєте калорії? Спробуйте замість звичних інгредієнтів використовувати кабачки. Розповідаю вам, як приготувати млинці з кабачка. У вас не буде докорів сумління.
Кабачки краще обсмажувати на оливковій олії, воно менш калорійне. Ці кабачки замислювалися як десерт, тому не дивуйтеся, вони будуть солодкі. Подавайте їх зі сметаною і джемом. Такі кабачкові оладки вас приємно порадують своїм смаком.
- Кабачки - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте невеликий кабачок і натріть його на крупній тертці.
2. Яйця беріть з холодильника, вбейте в кабачки, додайте сіль, цукор, ваніль, розпушувач, борошно і змішайте все.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть столовою ложкою оладки, накрийте кришкою і смажте кілька хвилин.
4. Зніміть кришку і переверніть оладки, обсмажуйте до золотистої скоринки.
5. Перекладіть зі сковороди на тарілку.
6. Подавайте оладки зі сметаною і абрикосовим джемом.