Рецепт Оладки з кабачка фото

Оладки з кабачка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Дуже хочеться оладок, але ви вважаєте калорії? Спробуйте замість звичних інгредієнтів використовувати кабачки. Розповідаю вам, як приготувати млинці з кабачка. У вас не буде докорів сумління.

Опис приготування:

Кабачки краще обсмажувати на оливковій олії, воно менш калорійне. Ці кабачки замислювалися як десерт, тому не дивуйтеся, вони будуть солодкі. Подавайте їх зі сметаною і джемом. Такі кабачкові оладки вас приємно порадують своїм смаком.

  • Кабачки - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - За смаком
оладки з кабачка - фото крок 1
1. Вимийте невеликий кабачок і натріть його на крупній тертці.
оладки з кабачка - фото крок 2
2. Яйця беріть з холодильника, вбейте в кабачки, додайте сіль, цукор, ваніль, розпушувач, борошно і змішайте все.
оладки з кабачка - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть столовою ложкою оладки, накрийте кришкою і смажте кілька хвилин.
оладки з кабачка - фото крок 4
4. Зніміть кришку і переверніть оладки, обсмажуйте до золотистої скоринки.
оладки з кабачка - фото крок 5
5. Перекладіть зі сковороди на тарілку.
оладки з кабачка - фото крок 6
6. Подавайте оладки зі сметаною і абрикосовим джемом.

Схожі рецепти