Літній овочевий рулет з кабачка
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і соковитий овочевий рулет з кабачкової тесту. У сезон літніх овочів - відмінна легка закуска і для буденного, і для святкового столу!
Приготувати річний овочевий рулет з кабачка не складе особливих труднощів, продукти все прості і доступні. Кабачковий рулет поєднується практично з будь-якими начинками, з ними можна експериментувати нескінченно, щоразу отримуючи новий і цікавий смак. Сам корж для рулету випікається в духовці, блюдо в цілому виходить легке, ситне і смачне! Спробуйте неодмінно соковитий і ніжний рулет з кабачка, він стане прекрасною закускою для будь-якого літнього столу!
- Cukini - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Морква - 1-2 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Сир - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачки прямо з шкіркою натріть на крупній тертці, добре відіжміть і перекладіть в глибоку миску.
Додайте натерту крупно цибулину, борошно, розпушувач, сіль за смаком, кріп і яєчні жовтки.
Перемішайте.
Додайте окремо збиті з дрібкою солі білки.
Акуратно перемішайте все ще раз і вилийте тісто на деко, застелене пергаментом і змащений маслом.
Випікайте при 200 градусах близько 30 хвилин.
Готове тісто перекладіть папером вниз на мокрий рушник і дайте охолонути, а тим часом приготуйте начинку. Для цього наріжте довільно цибулю, морква, перець і помідори.
Обсмажте овочі до готовності. Додайте в кінці сіль за смаком.
Дайте начинці охолонути. Після чого додайте тертий дрібно сир, подрібнений кріп або будь-яку іншу свіжу зелень і сир.
Перемішайте.
Переверніть остигле тісто папером вгору і акуратно її зніміть. Викладіть зверху рівномірно овочеву начинку.
Поверніть рулет.
Розріжте рулет гострим ножем на порції і подайте до столу. Смачного!