Літній овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати річний овочевий суп. Варити супи влітку - одне задоволення! овочів багато, комбінувати їх можна по-різному, а супи виходять неймовірно ароматними, наваристими і дуже смачними!
Легкий суп з овочами і свіжою зеленню можна приготувати на воді - пісний варіант або на будь-якому м'ясному бульйоні. Овочі можна брати будь-які сезонні і комбінувати їх на свій розсуд. Суп виходить апетитний, корисний і наваристий. Фантазуйте з інгредієнтами і насолоджуйтеся яскравим смаком цього літнього страви.
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Горошок зелений - 0, 5 склянки
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Цвітна капуста - 150 грам
- Кабачок - 150 грам
- Вода - 1, 5 L
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю воду. У мене сьогодні легкий курячий бульйон. Поставте каструлю на вогонь.
Тим часом наріжте кубиками картоплю, кольорову капусту розберіть якщо необхідно на суцвіття, білокачанну дрібно наріжте. Як тільки вода закипить, додайте овочі в каструлю і варіть до готовності.
Цибуля, морква, перець і кабачок наріжте невеликими кубиками.
Обсмажте овочі на сковороді до м'якості.
Помідор обдайте окропом, зніміть шкірку і наріжте кубиками. Додайте м'якоть до обсмаженою овочам. Додайте подрібнений ножем часник і обсмажте все разом ще пару хвилин.
Надішліть вміст сковороди в каструлю. Додайте за смаком сіль і улюблені спеції. Варіть суп до повної готовності всіх овочів.
Для 5 хвилин до готовності, додайте зелений горошок і будь-яку свіжу подрібнену зелень, у мене цибуля і кріп.
Готовому річному овочевого супу дайте настоятися 10-15 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!