Літній суп на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.
Освіжаючий літній супчик, приготований на основі домашнього кефіру.
Опис приготування:
Кефір можете використовувати готовий, а якщо ви зважилися зробити його самостійно, то купите в магазині спеціальну кисломолочну закваску. Нагрійте літр молока до пінки, зніміть з вогню, остудіть трохи (хвилин 10), перелийте в банку і додайте фермент. Поставте в тепле місце на 5-7 годин, потім охолоджують.
- Молоко - 1 літр (жирністю 3, 5%)
- Дріжджі "Кефір" - 1 штука
- Огірки свіжі - 250 грам
- Кріп свіжий - 1 пучок
- Петрушка свіжа - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Суміш"Млин 4 перцю" - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Кефір домашній - 1 літр
- Огірки свіжі - 1 штука (для прикраси)
Помістіть в банку молоко, додайте закваску і ретельно перемішайте, закрийте кришкою.
Встановити підпрограму "Бродіння" (піктограма - 1), час - 8 годин. Готовий кефір помістіть в холодильник.
Поріжте дрібно огірки, зелень і часник. Перемішайте всі інгредієнти, сіль і poperčite їх.
Розкладіть основу для супу в глибокі тарілки або креманки, залийте свіжим охолодженим кефіром, прикрасьте кожну порцію скибочкою свіжого огірка і подавайте відразу.