Літній суп з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Влітку організму не потрібні зайві калорії на зігрівання, тому для обіду відмінно підійде легкий літній суп з молодої моркви.
У літній суп з моркви для смаку і густоти я додала трішки картоплі, цибуля, яйце і зелень.
- Вода - 700 мілілітрів
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйце - 1-2 штук
- Сіль, чорний перець, спеції - За смаком
1. Приготуємо продукти для супу. Всі овочі вимити і очистити.
2. Ріжемо моркву кубиками.
3. У киплячу воду кладемо морква, солимо і варимо 10 хвилин.
4. Ріжемо картоплю і цибулю.
5. Додаємо до моркви і варимо ще 15 хвилин. Додаємо перець і орегано.
6. Суп готовий.
7. Відварюємо яйце. Рубаємо зелень.
8. Порційно в тарілочку кладемо яйце, зелень, заливаємо супом. Готово!