Літній суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Любителям перших страв пропоную простий рецепт річного супу з м'ясом. Наваристий бульйон з різноманітними овочевими нотками смаку - відмінний варіант для сімейного обіду.
Цей рецепт приготування річного супу з м'ясом можна з упевненістю назвати абсолютною імпровізацією. Інгредієнти в цій страві можуть бути будь-які, вони прекрасно взаимозаменяются і доповнюються тим, що є в холодильнику.
- М'ясо - 300 грам
- Селера - 200 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Картопля - 4-5 штук
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 3-4 штук
- Горошок - 100 грам
- Кукурудза - 100 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції та трави - 1 щіпка
- Морква - 1 штука
1. Рецепт приготування річного супу з м'ясом починається з бульйону. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками.
2. Надіслати в каструлю з водою, довести до кипіння і варити на повільному вогні, поки м'ясо не стане м'яким.
3. Тепер можна зайнятися овочами. Першими до м'яса приблизно через 40-50 хвилин можна додати селера і моркву, попередньо вимиті, очищені і нарізані невеликі шматочками.
4. Далі можна зайнятися підготовкою інших інгредієнтів. Цибулину очистити і подрібнити.
5. Очистити і нарізати невеликими кубиками або брусочками картопля.
6. Кабачок вимити, просушити і також нарізати. При бажанні можна зняти з нього шкірку, якщо він вже не дуже молодий.
7. Помідори вимити і протерти до отримання однорідної маси. При бажанні можна використовувати також готові томатні соуси.
8. Коли м'ясо вже стало м'яким, можна відправляти в каструлю всі інші овочі.
9. Додати за смаком сіль, перець і спеції. При бажанні можна замінити сушені трави свіжою зеленню. Також для аромату ще можна додати подрібнений часник. Все ретельно перемішати.
10. Довести до кипіння і варити на середньому вогні до готовності. Подавати до столу річний суп з м'ясом в домашніх умовах зі свіжим хлібом або тостами.