Десерт з кабачка
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, ви здивуєтеся, але з кабачків виходить не тільки дуже смачні закуски і гарячі страви, з них роблять навіть варення і різні десерти. Сьогодні пропоную вам приготувати желе з кабачка.
Варіантів, як приготувати десерт з кабачка, велика кількість. З кабачків можна готувати цукати, різні муси і желе. Сьогодні я хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати желе з кабачків швидко і просто. Для приготування цього смачного десерту вам знадобиться всього три інгредієнти - кабачки, цукор і желатин. Якщо хочете урізноманітнити смак желе, можна додати ваші улюблені фрукти, особливо добре підійдуть малина, смородина, полуниця.
- Кабачок - 1 кілограм
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок очистіть від шкірки і промийте.
Наріжте кабачок невеликими кубиками, видаліть великі насіння. Засипте кабачок цукром і залиште на 1 час, щоб він пустив сік.
Перекладіть кабачок разом з соком в каструльку і варіть на повільному вогні 30 хвилин.
Тим часом замочіть желатин в 100 мл теплої води.
Кабачок готовий, він Карамелізовані, сік став солодким і в'язким.
Додайте до ще не встиг охолонути кабачки желатин, гарненько розмішайте.
Розлийте підготовлену суміш в креманки або широкі стакани, дайте охолонути і відправте в холодильник до загустіння. Це займе приблизно 2 годину.
Десерт з кабачка готовий. Їжте із задоволенням.