Закуска з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Я тут недавно зрозуміла, що знаю дуже мало страв з буряком: мабуть, тільки 2 суп, пару салатів і одну закуску. У зв'язку з цим вирішила розширити мої пізнання і знайшла один цікавий рецепт.
Що мене порадувало тут, так це те, що в складі є гострий перець і маса спецій. А я такі смакові поєднання люблю, та й індійську кухню обожнюю. З вами я теж хочу поділитися тим, як приготувати закуску з буряком. У вас вийде щось схоже на пюре, в яке легко вмочати коржики або хліб.
- Буряк - 2 штуки
- Чилі - 1-2 штук (зелений)
- Чилі - 2-3 штук (червоний)
- Листя карі - 10 штук
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Санчата - 1, 5 чайних ложки
- Уряд дол - 1, 5 чайних ложки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
У сковороді розігрійте масло. Викладіть в нього Чана дав, уряд дол, листя каррі, весь перець і розрізаний на великі часточки часник.
Потім додайте в сковороду кумін. Обсмажте інгредієнти до появи приємного запаху.
Sveklu чистий, промийте і наріжте середньої соломкою. Обсмажте шматочки в розігрітій олії 2 хвилини на сильному вогні, а потім 5 хвилин на середньому.
Потім з'єднайте в одному посуді все інгредієнти, включаючи сіль і сік лимона. При необхідності влийте воду.
Тепер інгредієнти подрібніть в блендері. Сніданок готовий! Смачного!