Борщ з вареним буряком
(покроковий рецепт з фото)
Любите борщ? вважаю, що так, раз відвідали цю сторінку! Із задоволенням розповім вам, як приготувати борщ з вареним буряком, розкрию пару секретів приготування цього першого блюда!
Смачне, ситне і прямо-таки легендарне блюдо, яке обов'язково повинна вміти готувати кожна господиня. Неодноразово чула, що чоловіки собі доглядають господиня за таким, здавалося б, смішного ознакою, як вміння варити смачний борщ!
- Вода - 3.5 -4 L
- М'ясо на кістці - 600 грам
- Буряк - 2-3 штук
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Сало - 1 скибочку
- Часник - 3 зубчики
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком

1. В окремій каструлі варимо бульйон з м'ясом, як зазвичай, не забуваючи знімати піну. Як тільки піну зняли, кидаємо в нього 3 розчавлених часниковий зубки, одну очищену морквину. І нехай це все вариться. В окремій каструльці відварити буряк.

2. У киплячий бульйон тепер додамо очищений, помитий і нарізану картоплю, а ось м'ясо виймаємо, щоб нарізати порційними шматочками і повернути назад. Коли знову бульйон закипить, прибираємо часник, додамо спеції і зменшимо вогонь.

3. Частину, що залишилася моркву і цибулю обсмажити на топленому салі та відправимо в суп разом із залишками жиру. Нехай закипить.

4. І тепер прямо в суп додамо оцет, а тільки потім - порізану буряк. Це щоб борщ був яскравим. Доводимо до кипіння, а потім вимикаємо і накриваємо кришкою.

5. Майте терпіння і дочекайтеся, поки мине два години. І ось тепер можна борщ подавати!