Рецепт Борщ з вареним буряком фото

Борщ з вареним буряком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Любите борщ? вважаю, що так, раз відвідали цю сторінку! Із задоволенням розповім вам, як приготувати борщ з вареним буряком, розкрию пару секретів приготування цього першого блюда!

Опис приготування:

Смачне, ситне і прямо-таки легендарне блюдо, яке обов'язково повинна вміти готувати кожна господиня. Неодноразово чула, що чоловіки собі доглядають господиня за таким, здавалося б, смішного ознакою, як вміння варити смачний борщ!

  • Вода - 3.5 -4 L
  • М'ясо на кістці - 600 грам
  • Буряк - 2-3 штук
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Сало - 1 скибочку
  • Часник - 3 зубчики
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
борщ з вареним буряком - фото крок 1
1. В окремій каструлі варимо бульйон з м'ясом, як зазвичай, не забуваючи знімати піну. Як тільки піну зняли, кидаємо в нього 3 розчавлених часниковий зубки, одну очищену морквину. І нехай це все вариться. В окремій каструльці відварити буряк.
борщ з вареним буряком - фото крок 2
2. У киплячий бульйон тепер додамо очищений, помитий і нарізану картоплю, а ось м'ясо виймаємо, щоб нарізати порційними шматочками і повернути назад. Коли знову бульйон закипить, прибираємо часник, додамо спеції і зменшимо вогонь.
борщ з вареним буряком - фото крок 3
3. Частину, що залишилася моркву і цибулю обсмажити на топленому салі та відправимо в суп разом із залишками жиру. Нехай закипить.
борщ з вареним буряком - фото крок 4
4. І тепер прямо в суп додамо оцет, а тільки потім - порізану буряк. Це щоб борщ був яскравим. Доводимо до кипіння, а потім вимикаємо і накриваємо кришкою.
борщ з вареним буряком - фото крок 5
5. Майте терпіння і дочекайтеся, поки мине два години. І ось тепер можна борщ подавати!

Схожі рецепти