Рецепт Борщ з буряком без капусти фото

Борщ з буряком без капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кожна господиня готує борщ за своїм фірязикам рецептом. Багато хто не кладуть в нього капусту свідомо, замінюючи її великою кількістю буряка. Борщ виходить дуже яскравим і насиченим.

Опис приготування:

Для цього рецепта вам не знадобиться капуста, хоча більшість господинь кладуть цей інгредієнт в борщ. Досить буде лише буряка. Трохи цукру допоможе підкреслити смак страви, а часник додасть неповторний аромат. Про те, як приготувати борщ з буряком без капусти, ви зможете дізнатися прямо зараз.

  • Картопля - 4 штуки
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пастернак - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 25 грам
  • Масло виноградної кісточки - 30 мілілітрів
  • Цукор тростинний - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Кейбер - 1 щіпка
  • Крем, зелень - За смаком
  • Свиняча корейка - 1 штука
борщ з буряком без капусти - фото крок 1
Насамперед вам необхідно приготувати бульйон. Для нього обов'язково потрібно використовувати м'ясо з кісточкою. Підійде свиняча корейка. М'ясо вимийте, зачистите, покладіть в каструлю і залийте холодною водою (приблизно 1, 6 L). Доведіть до кипіння і варіть, присолити, півтори години.
борщ з буряком без капусти - фото крок 2
Готовий бульйон процідити і знову поставте на плиту. М'ясо відокремте від кісточок, поріжте або розберіть на волокна і покладіть в бульйон.
борщ з буряком без капусти - фото крок 3
Картопля очистіть і вимийте під проточною водою. Потім наріжте його невеликими брусочками. Як тільки бульйон з м'ясом закипить, покладіть в нього картоплю.
борщ з буряком без капусти - фото крок 4
Vиmoyte і чистий цибулю, пастернак і морква. Лук порубати на кубики, а морква і пастернак поріжте тонкою соломкою. Пасеруйте овочі на сковороді, вливши в неї половину від усієї кількості масла виноградної кісточки. Додайте овочі в бульйон.
борщ з буряком без капусти - фото крок 5
В окремій сковороді розігрійте залишок масла виноградної кісточки. Вимийте, очистіть і наріжте соломкою буряк. Пасеруйте її в маслі на сковороді, потім додайте томат і стакан води. Тушіте, поки рідина не випарується наполовину.
борщ з буряком без капусти - фото крок 6
Додайте в борщ підготовлену буряк, дрібку цукру, подрібнений часник, паприка, кейбер, чорний перець. Гарненько все перемішайте, вимкніть вогонь. Дайте борщу настоятися і подавайте його зі сметаною і зеленню.

Схожі рецепти