Закачування: сині по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям гострих і пікантних закусок присвячується! Сині баклажани маринуються з іншими овочами і спеціями. Готується закуска досить швидко, але досить довго може зберігатися в холодильнику.
Перед вами - простий рецепт приготування закачування "сині по-корейськи" . За рахунок різноманітності овочевих інгредієнтів і наявності ароматних спецій, закуска нагадує пікантний салат. Раджу зберігати її в холодильнику і подавати до столу разом з гарнірами і м'ясними стравами. Хай щастить!
- Баклажани - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець гіркий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Петрушка - 40 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Часник - 20 грам
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 1 літр
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
Баклажани промийте, видаліть у них плодоніжки. Зробіть поздовжній розріз, але не до кінця. Відваріть овочі в підсоленій киплячій воді 10 хвилин. Остудіть, відкинувши синенькі на друшляк.
Наріжте баклажани невеликими шматочками.
Підготуйте спеції. Петрушку промийте і також подрібніть.
Промийте інші овочі. Перці очистіть від насіння і наріжте кубиком. Моркву натріть на тертці для корейських страв.
З'єднайте всі інгредієнти в глибокій ємності, додайте спеції.
Ретельно перемішайте, додавши оцет і рослинне масло.
Помістіть готову закуску в холодильник на дві доби. Потім розкладіть по чистим скляним банкам і закрийте кришками. Смачного!