Рецепт Закачування: сині по-корейськи фото

Закачування: сині по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Маринування

Любителям гострих і пікантних закусок присвячується! Сині баклажани маринуються з іншими овочами і спеціями. Готується закуска досить швидко, але досить довго може зберігатися в холодильнику.

Перед вами - простий рецепт приготування закачування "сині по-корейськи" . За рахунок різноманітності овочевих інгредієнтів і наявності ароматних спецій, закуска нагадує пікантний салат. Раджу зберігати її в холодильнику і подавати до столу разом з гарнірами і м'ясними стравами. Хай щастить!

  • Баклажани - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Петрушка - 40 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 20 грам
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода - 1 літр
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
закачування: сині по-корейськи - фото крок 1
Баклажани промийте, видаліть у них плодоніжки. Зробіть поздовжній розріз, але не до кінця. Відваріть овочі в підсоленій киплячій воді 10 хвилин. Остудіть, відкинувши синенькі на друшляк.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 2
Наріжте баклажани невеликими шматочками.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 3
Підготуйте спеції. Петрушку промийте і також подрібніть.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 4
Промийте інші овочі. Перці очистіть від насіння і наріжте кубиком. Моркву натріть на тертці для корейських страв.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 5
З'єднайте всі інгредієнти в глибокій ємності, додайте спеції.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 6
Ретельно перемішайте, додавши оцет і рослинне масло.
закачування: сині по-корейськи - фото крок 7
Помістіть готову закуску в холодильник на дві доби. Потім розкладіть по чистим скляним банкам і закрийте кришками. Смачного!

Схожі рецепти