Рецепт Заєць в сметані тушкований фото

Заєць в сметані тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Зайчатина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Заєць в сметані тушкований - просте домашнє блюдо з незвичайним і дуже приємним смаком. Тушкована заячина добре поєднується з гарнірами (наприклад, з картоплею пюре або макаронами). Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо зайця в сметані, тушкованого в домашніх умовах. Тушку зайця слід брати підготовлену, я маю на увазі, що заєць повинен бути випотрошений і підготовлений до процесу смаження / гасіння заздалегідь. На гарнір найкраще підходить картопляне пюре. Вдалого приготування!

  • Тушка зайца - 1/2 штуки (випотрошена)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 250 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
заєць в сметані тушкований - фото крок 1
На рослинному маслі обсмажте подрібнену цибулю і терту моркву. Смажити необхідно до золотистого.
заєць в сметані тушкований - фото крок 2
На тій же сковороді обсмажуємо шматочки заячини до золотистої скоринки. Потім перекладаємо зайця у жароміцних форму.
заєць в сметані тушкований - фото крок 3
У сковороду, де смажилися овочі і заєць, вливаємо трохи води. Прогріваємо, щоб"зібрати всі соки" .
заєць в сметані тушкований - фото крок 4
На зайчатину викладаємо овочі, зверху поливаємо вмістом сковороди. Доливаємо ще води, щоб повністю покрити зайця, додаємо сметану, сіль, перець і спеції. Відправляємо блюдо в духовку на 2 годину. Тушкуємо при температурі 200 градусів.
заєць в сметані тушкований - фото крок 5
Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти