Рецепт Юшка зі свинини фото

Юшка зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Рецепт приготування юшки з свинини із зеленим горошком в гірчично-сметанному соусі. Блюдо приготувати просто і швидко, виходить дуже смачним.

Приготована по даним рецептом юшка відмінно підійде як на перше, так і на другу страву. У приготуванні юшки використовується велика кількість інгредієнтів.

  • Пучок зелені - 1 штука
  • Свинина - 500 грам
  • Хміль-сунелі - 1 щіпка
  • Крем - 250 грам
  • Сухе вино біле - 50 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Стебла Часника - 4 штуки
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Горошок зелений - 250 грам
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
юшка зі свинини - фото крок 1
1. Займемося приготуванням м'яса. Свинина сюди підходить дуже добре. З окостом або лопаткою юшка вийде особливо смачною. М'ясо нарізаємо маленькими шматочками.
юшка зі свинини - фото крок 2
2. Готуємо соус: додаємо в сметану сік лимона, гірчицю і спеції. Все добре перемішуємо. Вливаємо сюди трохи вина (сухе біле), і знову перемішуємо.
юшка зі свинини - фото крок 3
3. У рослинному маслі злегка обсмажуємо м'ясо, стежимо за рівномірним обсмажуванням шматочків. Вогонь повинен бути великий, постійно перемішуємо.
юшка зі свинини - фото крок 4
4. У м'ясо додаємо трохи води і сметанному соусі, вогонь зменшуємо. Хвилин тридцять, із закритою кришкою протушкувати. Майже в кінці додаємо зелений горошок.
юшка зі свинини - фото крок 5
5. Хвилин через десять додаємо сюди сіль і зелень, перемішуємо і хвилин п'ять, тушкуємо все із закритою кришкою.
юшка зі свинини - фото крок 6
6. В тепле місце, хвилин на двадцять ставимо настоюватися юшку. Блюдо готово.

Схожі рецепти