Юшка зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування юшки з свинини із зеленим горошком в гірчично-сметанному соусі. Блюдо приготувати просто і швидко, виходить дуже смачним.
Приготована по даним рецептом юшка відмінно підійде як на перше, так і на другу страву. У приготуванні юшки використовується велика кількість інгредієнтів.
- Пучок зелені - 1 штука
- Свинина - 500 грам
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Крем - 250 грам
- Сухе вино біле - 50 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Стебла Часника - 4 штуки
- Сіль і перець - - За смаком
- Горошок зелений - 250 грам
- Лимон - 1/4 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Паприка - 1/2 чайних ложки
1. Займемося приготуванням м'яса. Свинина сюди підходить дуже добре. З окостом або лопаткою юшка вийде особливо смачною. М'ясо нарізаємо маленькими шматочками.
2. Готуємо соус: додаємо в сметану сік лимона, гірчицю і спеції. Все добре перемішуємо. Вливаємо сюди трохи вина (сухе біле), і знову перемішуємо.
3. У рослинному маслі злегка обсмажуємо м'ясо, стежимо за рівномірним обсмажуванням шматочків. Вогонь повинен бути великий, постійно перемішуємо.
4. У м'ясо додаємо трохи води і сметанному соусі, вогонь зменшуємо. Хвилин тридцять, із закритою кришкою протушкувати. Майже в кінці додаємо зелений горошок.
5. Хвилин через десять додаємо сюди сіль і зелень, перемішуємо і хвилин п'ять, тушкуємо все із закритою кришкою.
6. В тепле місце, хвилин на двадцять ставимо настоюватися юшку. Блюдо готово.