Рецепт Юшка з йоржів фото

Юшка з йоржів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і дуже ароматний рецепт юшки з йоржів, який порадує не тільки вас, але і ваших близьких. Супчик, завдяки своїй заправці, виходить ситним і наваристим.

Опис приготування:

Як приготувати юшку з йоржів в домашніх умовах.

Для початку потрібно вимити йоржів, випатрати і посолити. Після чого їх знову потрібно вимити так, щоб не залишилося слизу. Потім рибу потрібно викласти в каструлю. Заздалегідь злегка обсмажену цибулю і дрібно нарізані коріння (селери і моркви), чорний перець і лавровий лист потрібно додати в каструлю. Після чого рибу потрібно варити до такого стану, поки вона повністю не розвариться. Потім її слід вийняти і весь сік віджати назад в каструлю.

Юшку потрібно процідити, додати яєчний жовток і 1 ст. Ложку сметани. Я зазвичай заздалегідь добре розтираю жовток зі сметані і тільки потім додаю. Також не забудьте заправити борошняної пасеровку, яку слід розвести бульйоном.

І самий останній інгредієнт, який я додаю, це варену картоплю. Його нарізаємо скибочками і опускаємо в каструлю. Юшку з йоржів доводимо до кипіння, після чого розливаємо по тарілках.

Смачного!


  • Jorş - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук (відвареної)
  • Яйця - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Корінь селери - 100 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець - будь-За смаком (горошком)
  • Сіль - будь-За смаком
  • Вода - 2 L
Як приготувати юшку з йоржів в домашніх умовах.

Для початку потрібно вимити йоржів, випатрати і посолити. Після чого їх знову потрібно вимити так, щоб не залишилося слизу. Потім рибу потрібно викласти в каструлю. Заздалегідь злегка обсмажену цибулю і дрібно нарізані коріння (селери і моркви), чорний перець і лавровий лист потрібно додати в каструлю. Після чого рибу потрібно варити до такого стану, поки вона повністю не розвариться. Потім її слід вийняти і весь сік віджати назад в каструлю.

Юшку потрібно процідити, додати яєчний жовток і 1 ст. Ложку сметани. Я зазвичай заздалегідь добре розтираю жовток зі сметані і тільки потім додаю. Також не забудьте заправити борошняної пасеровку, яку слід розвести бульйоном.

І самий останній інгредієнт, який я додаю, це варену картоплю. Його нарізаємо скибочками і опускаємо в каструлю. Юшку з йоржів доводимо до кипіння, після чого розливаємо по тарілках.

Смачного!

Схожі рецепти