Рецепт Юшка з палтуса фото

Юшка з палтуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий смак цієї риби, безсумнівно, сподобається всім, а вуха їх неї виходить навариста і ароматна, і зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити юшку з палтуса.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт юшки з палтуса, і в принципі, таку юшку можна готувати практично з будь-якої риби, але мене в морозильнику лежало філе палтуса, з ним я зробила чудову ароматну юшку. Часу у вас на її приготування піде не багато, і вже зовсім скоро у вас буде стояти ціла каструля наваристого супу. Давайте приступимо, а ось і рецепт приготування юшки з палтуса.

1) Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї цибулю, лавровий лист і невеликий пучок свіжої зелені.

2) Картоплю нарізаємо кубиками, а морква півкільцями. Все додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.

3) Тепер виймаємо з юшки пучок зелені, а палтуса нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо в каструлю до решти інгредієнтів, солимо, заправляємо спеціями і готуємо 20 хвилин.

4) Готову юшку розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і скибочкою лимона.

Обов'язково спробуйте приготувати це чудове блюдо, і ви залишитеся приємно здивовані.


  • Файл палтус - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Спеції - За смаком
Це досить простий рецепт юшки з палтуса, і в принципі, таку юшку можна готувати практично з будь-якої риби, але мене в морозильнику лежало філе палтуса, з ним я зробила чудову ароматну юшку. Часу у вас на її приготування піде не багато, і вже зовсім скоро у вас буде стояти ціла каструля наваристого супу. Давайте приступимо, а ось і рецепт приготування юшки з палтуса.

1) Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї цибулю, лавровий лист і невеликий пучок свіжої зелені.

2) Картоплю нарізаємо кубиками, а морква півкільцями. Все додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.

3) Тепер виймаємо з юшки пучок зелені, а палтуса нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо в каструлю до решти інгредієнтів, солимо, заправляємо спеціями і готуємо 20 хвилин.

4) Готову юшку розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і скибочкою лимона.

Обов'язково спробуйте приготувати це чудове блюдо, і ви залишитеся приємно здивовані.

Схожі рецепти