Юшка з палтуса
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий смак цієї риби, безсумнівно, сподобається всім, а вуха їх неї виходить навариста і ароматна, і зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити юшку з палтуса.
Це досить простий рецепт юшки з палтуса, і в принципі, таку юшку можна готувати практично з будь-якої риби, але мене в морозильнику лежало філе палтуса, з ним я зробила чудову ароматну юшку. Часу у вас на її приготування піде не багато, і вже зовсім скоро у вас буде стояти ціла каструля наваристого супу. Давайте приступимо, а ось і рецепт приготування юшки з палтуса.
1) Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї цибулю, лавровий лист і невеликий пучок свіжої зелені.
2) Картоплю нарізаємо кубиками, а морква півкільцями. Все додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.
3) Тепер виймаємо з юшки пучок зелені, а палтуса нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо в каструлю до решти інгредієнтів, солимо, заправляємо спеціями і готуємо 20 хвилин.
4) Готову юшку розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і скибочкою лимона.
Обов'язково спробуйте приготувати це чудове блюдо, і ви залишитеся приємно здивовані.
- Файл палтус - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Спеції - За смаком
1) Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї цибулю, лавровий лист і невеликий пучок свіжої зелені.
2) Картоплю нарізаємо кубиками, а морква півкільцями. Все додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.
3) Тепер виймаємо з юшки пучок зелені, а палтуса нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо в каструлю до решти інгредієнтів, солимо, заправляємо спеціями і готуємо 20 хвилин.
4) Готову юшку розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і скибочкою лимона.
Обов'язково спробуйте приготувати це чудове блюдо, і ви залишитеся приємно здивовані.