Рецепт Юшка з овочами фото

Юшка з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід
Супи, Вуха

Пропоную рецепт дуже смачної юшки без особливих зусиль. Прекрасне поєднання ніжних шматочків риби, свіжих овочів і аромат спецій і зелені не залишить нікого байдужим.

Приготувати юшку з овочами дуже просто і легко, впорається будь-який початківець кулінар. В її основі лежить будь-яка риба, овочі можна взяти ті, що опинилися під рукою. У цій статті розглянемо варіант з сьомгою, картоплею, цибулею, морквою і помідорами. Домашні гідно оцінять! Спробуйте!

  • Сьомга свіжа - 500 грам (набір для юшки)
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для риби)
  • Кріп - За смаком
  • Вода - 2, 5 L
юшка з овочами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
юшка з овочами - фото крок 2
Рибу по необхідності очищаємо від луски, промиваємо і кладемо в каструлю. Наливаємо воду, кладемо нарізану на частини одну невелику моркву і одну добре помиту цибулину з одним шаром лушпиння. Додаємо лавровий лист, перець горошком і сіль. Ставимо каструлю на вогонь і після закипання, знявши піну, варимо рибу прикривши кришкою 20 хвилин.
юшка з овочами - фото крок 3
Тим часом картопля очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
юшка з овочами - фото крок 4
Довільно нарізаємо цибулю і моркву.
юшка з овочами - фото крок 5
Після того, як риба зварилася, процідіть бульйон і поверніть його назад в каструлю.
юшка з овочами - фото крок 6
Додайте в бульйон спеції, картопля, цибулю і моркву. Варіть овочі на невеликому вогні до повної готовності. Тим часом приступите до розбору риби. Відокремте м'ясо від кісток. Додайте шматочки риби в бульйон.
юшка з овочами - фото крок 7
У помідора зніміть шкірку і наріжте кубиками. Кріп подрібніть ножем. Для 10 хвилин до готовності юшки додайте нарізаний помідор, а в самому кінці додайте зелень.
юшка з овочами - фото крок 8
Готову юшку з овочами накрийте кришкою і дайте настоятися 10-15 хвилин.
юшка з овочами - фото крок 9
Юшка виходить яскрава, апетитна, ароматна і просто чудова на смак! Смачного!

Схожі рецепти