Рецепт Юшка з окуня фото

Юшка з окуня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Юшку з окуня ви зваріть за півгодини. Ще хвилин 15 піде на патрання риби і різання овочів. Бульйон вийде насиченим, а рибка - ніжною. За таким же принципом вариться юшка і з іншою рибою.

Вуха - дуже просте в приготуванні блюдо. Найскладніше - чистка риби, а за іншим справа не стане. Можна юшку процідити, вірніше, перший бульйон, і на його основі варити суп з овочами. Але справжня вуха найчастіше готується прямо на березі озера, в котлі на багатті, зазвичай навіть без наявності шумівки.

Як приготувати юшку з окуня?

1. Okunya чистий, попатраєте, відріжте голову. Тіло поріжте на шматки виберіть кістки. Раджу звернути рибу в марлю. І бульйон буде чистим, і філе збереже свою форму. Хоча це і не є обов'язковим.

2. Рибу викладіть в каструлю, залийте водою.

3. Лук чистий і razrezhyte з 4 частини, додайте в каструлю.

4. Моркву очистіть і наріжте великими брусочками, також кидайте в каструлю.

5. Крупно нарізаний корінь петрушки, сіль, лавровий лист викладіть до отсальним інгредієнтів.

6. Доведіть юшку до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного і варіть протягом 30 хвилин. Періодично знімайте піну

7. Виберіть з юшки зайві інгредієнти (риб'ячу голову, кістки) і подавайте.

Смачного!

  • Окунь - 1 кілограм
  • Вода - 2 L
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки (або за смаком)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
  • Корінь петрушки - 1 штука (невеликий)
Вуха - дуже просте в приготуванні блюдо. Найскладніше - чистка риби, а за іншим справа не стане. Можна юшку процідити, вірніше, перший бульйон, і на його основі варити суп з овочами. Але справжня вуха найчастіше готується прямо на березі озера, в котлі на багатті, зазвичай навіть без наявності шумівки.

Як приготувати юшку з окуня?

1. Okunya чистий, попатраєте, відріжте голову. Тіло поріжте на шматки виберіть кістки. Раджу звернути рибу в марлю. І бульйон буде чистим, і філе збереже свою форму. Хоча це і не є обов'язковим.

2. Рибу викладіть в каструлю, залийте водою.

3. Лук чистий і razrezhyte з 4 частини, додайте в каструлю.

4. Моркву очистіть і наріжте великими брусочками, також кидайте в каструлю.

5. Крупно нарізаний корінь петрушки, сіль, лавровий лист викладіть до отсальним інгредієнтів.

6. Доведіть юшку до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного і варіть протягом 30 хвилин. Періодично знімайте піну

7. Виберіть з юшки зайві інгредієнти (риб'ячу голову, кістки) і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти