Рецепт «YOжкін рис» з курячими ніжками фото

«YOжкін рис» з курячими ніжками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Курині ніжки
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незважаючи на всю свою свою видиму простоту, блюдо виходить дуже смачне! Можу сміливо рекомендувати як для сімейного столу, так і для святкового. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Для приготування страви можете брати будь-які частини курки, підійде навіть нарізане шматочками філе. Я нижче розповім, як можна приготувати"YOжкін рис" з курячими ніжками. Готується все дуже просто, а ось результат просто чудовий! Дуже смачно і ароматно!

  • Мал - 250 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Кукурудза - 150 грам (консервована)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Куряча гомілка - 8 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для курки)
& Quot; YOжкін рис
Підготуйте всі інгредієнти.
& Quot; YOжкін рис
Курку промийте та висушіть.
& Quot; YOжкін рис
Додайте аджику, гірчицю, майонез, пропущений через прес часник, сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин. Чим довше маринується м'ясо, тим воно виходить м'якше і смачніше.
& Quot; YOжкін рис
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
& Quot; YOжкін рис
Додайте промитий рис і кукурудзу (з кукурудзи попередньо злийте рідину).
& Quot; YOжкін рис
Посоліть за смаком і все перемішайте.
& Quot; YOжкін рис
Перекладіть вміст сковороди в форму для запікання. Зверху розкладіть курячу гомілку і залийте все окропом. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 30-40 хвилин. Рідина повинна вся вбратися, а курка підрум'янитися.
& Quot; YOжкін рис
"YOжкін рис" з курячими ніжками готовий.
& Quot; YOжкін рис
Смачного!

Схожі рецепти