«YOжкін рис» з курячими ніжками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незважаючи на всю свою свою видиму простоту, блюдо виходить дуже смачне! Можу сміливо рекомендувати як для сімейного столу, так і для святкового. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Для приготування страви можете брати будь-які частини курки, підійде навіть нарізане шматочками філе. Я нижче розповім, як можна приготувати"YOжкін рис" з курячими ніжками. Готується все дуже просто, а ось результат просто чудовий! Дуже смачно і ароматно!
- Мал - 250 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Куряча гомілка - 8 штук
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для курки)
Підготуйте всі інгредієнти.
Курку промийте та висушіть.
Додайте аджику, гірчицю, майонез, пропущений через прес часник, сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин. Чим довше маринується м'ясо, тим воно виходить м'якше і смачніше.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Додайте промитий рис і кукурудзу (з кукурудзи попередньо злийте рідину).
Посоліть за смаком і все перемішайте.
Перекладіть вміст сковороди в форму для запікання. Зверху розкладіть курячу гомілку і залийте все окропом. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 30-40 хвилин. Рідина повинна вся вбратися, а курка підрум'янитися.
"YOжкін рис" з курячими ніжками готовий.
Смачного!