Рецепт «YOжкін рис» з курячими ніжками фото

«YOжкін рис» з курячими ніжками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал, Курині ніжки
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Незважаючи на всю свою свою видиму простоту, блюдо виходить дуже смачне! Можу сміливо рекомендувати як для сімейного столу, так і для святкового. Обов'язково спробуйте!

Для приготування страви можете брати будь-які частини курки, підійде навіть нарізане шматочками філе. Я нижче розповім, як можна приготувати"YOжкін рис" з курячими ніжками. Готується все дуже просто, а ось результат просто чудовий! Дуже смачно і ароматно!

  • Мал - 250 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Кукурудза - 150 грам (консервована)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Куряча гомілка - 8 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для курки)
Курку промийте та висушіть.
Посоліть за смаком і все перемішайте.

Схожі рецепти