Білковий торт з курячими грудками для сушки
(покроковий рецепт з фото)
Вже літо не за горами, пора подумати про пляжі і стрункої фігури. У цьому питанні дуже доречним буде мій рецепт, як приготувати білковий торт з курячими грудками для сушки. Рецепт простий і доступний.
Цей білковий торт просто ідеальний для тих, хто хоче і нормалізувати свою вагу, і бути ситим. Здавалося б, таке неможливо, але з моїм рецептом це простіше простого. До того ж білковий торт з курячою грудкою готується простіше простого: смажаться звичайні яєчні млинці, а в якості начинки до них використовується знежирений сир і куряча грудка, і все це подається у вигляді апетитного торта. Вам вже захотілося спробувати? тоді вперед!
- Білки - 8 штук
- Жовтки - 2 штуки
- Куряча грудка - 200 грам
- Сир знежирений - 200 грам
- Петрушка - 1/2 пучка
- Листя салату - 6-8 штук
- Кефір - 50 грам (нежирний)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відварити до готовності в злегка підсоленій воді.
Razbeyte яйця, розділяючи на білки і жовтки, цілих яєць знадобиться всього два, від інших беріть тільки білки.
Трохи присолите і гарненько збийте яєчну масу ручним віночком до однорідного стану.
Приблизно розділіть яєчну масу на 3 частини. Кожну частину обсмажте на антипригарной сковороді з мінімальною кількістю масла або взагалі без нього.
У вас повинно вийти три яєчних млинця.
Підготуйте начинку для торта. Нежирний сир змішайте з кефіром і подрібненою петрушкою. Добре перемішайте масу, щоб всі інгредієнти поєдналися.
Відварену курячу грудку поріжте дрібними кубиками.
Починайте збирати торт. Перший білковий млинець змастіть сирною масою.
Зверху викладіть курячу грудку.
Накрийте все листям салату.
Зверху покладіть наступний білковий млинець і повторіть процедуру.
Верхній третій млинець прикрасьте за бажанням. Для цього згодяться помідори черрі, шматочки курячої грудки, консервована кукурудза і т. d.
Білковий торт з курячими грудками для сушки готовий. Їжте із задоволенням!