Рецепт Паста з курячими грудками фото

Паста з курячими грудками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Макарони, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Макаронні вироби

Пропоную вам рецепт по суті дуже густого супу з макаронними виробами і курячими грудками. Процес приготування дуже легкий і доставить вам тільки задоволення.

Легко і з задоволенням ви приготуєте це блюдо, і з таким же задоволенням насолодитеся його смаком. Відваріть окремо пасту і куряче м'ясо зі спеціями. Обсмажте часник і видаліть його зі сковороди. В отриманому часниковому маслі посмажте гриби. У бульйон з куркою додайте моркву, гриби і зелень і проваріть до м'якості моркви. Відварену пасту викладіть на тарілку, полийте бульйоном з м'ясом і овочами і подавайте на стіл. Смачного!

  • Макаронні вироби - 300 грам
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Пучок зелені (цибуля, петрушка, Braai) - 1 штука
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
паста з курячими грудками - фото крок 1
Поріжте овочі, гриби, курятину и зелень.
паста з курячими грудками - фото крок 2
Курячі грудки відварити з лавровим листом, сіллю і перцем.
паста з курячими грудками - фото крок 3
Відваріть пасту до готовності.
паста з курячими грудками - фото крок 4
Часник обсмажити в оливковій олії і видаліть його зі сковороди.
паста з курячими грудками - фото крок 5
У часниковому маслі обсмажте гриби.
паста з курячими грудками - фото крок 6
У бульйон з куркою додайте моркву, гриби і зелень і проваріть до м'якості моркви. Відварену пасту викладіть на тарілку, полийте бульйоном з м'ясом і овочами і подавайте на стіл.

Схожі рецепти