Паста з курячими грудками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт по суті дуже густого супу з макаронними виробами і курячими грудками. Процес приготування дуже легкий і доставить вам тільки задоволення.
Легко і з задоволенням ви приготуєте це блюдо, і з таким же задоволенням насолодитеся його смаком. Відваріть окремо пасту і куряче м'ясо зі спеціями. Обсмажте часник і видаліть його зі сковороди. В отриманому часниковому маслі посмажте гриби. У бульйон з куркою додайте моркву, гриби і зелень і проваріть до м'якості моркви. Відварену пасту викладіть на тарілку, полийте бульйоном з м'ясом і овочами і подавайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 300 грам
- Куряча грудка - 300 грам
- Гриби - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Пучок зелені (цибуля, петрушка, Braai) - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте овочі, гриби, курятину и зелень.
Курячі грудки відварити з лавровим листом, сіллю і перцем.
Відваріть пасту до готовності.
Часник обсмажити в оливковій олії і видаліть його зі сковороди.
У часниковому маслі обсмажте гриби.
У бульйон з куркою додайте моркву, гриби і зелень і проваріть до м'якості моркви. Відварену пасту викладіть на тарілку, полийте бульйоном з м'ясом і овочами і подавайте на стіл.