Салат з печерицями та курячими грудками
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат один з моїх улюблених салатів з курки. Куряча грудка добре поєднується з грибами, особливо смаженими, але можна взяти і мариновані, ви отримаєте новий смак салату.
Для салату потрібно заздалегідь відварити курячу грудку, яйця. Посмажити гриби з цибулею на олії до готовності. Зберіть салат, заправте майонезом і сіллю. Перемішайте і подайте до столу порційно.
- Куряча грудка - 0, 5 штуки
- Яйце - 2-3 штук
- Печериці свіжі - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Ковбасний сир - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинну рафіновану олію - 2 Ст. Ложки (для смаження грибів)

Поріжте підготовлені гриби і цибулю тонко. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте печериці, цибуля до готовності. Додати сіль.

Заздалегідь відварену грудку поріжте не великими кубиками.

Відварені круто яйця потрібно очистити від шкаралупи. Поріжте їх кубиками, як і філе.

Ковбасний сир звільніть від плівки, поріжте кубиками.

Зберіть всі інгредієнти салату, додайте майонез, сіль і спеції за смаком. Можна додати свіжу зелень.

Перемішайте салат. Смачного!