Сушки
(покроковий рецепт з фото)
Сушки - чудова, повітряна і м'яка здоба. За популярністю бейгл перевершує тільки хліб. Цей простий рецепт допоможе вам приготувати смачну випічку в домашніх умовах. Спробуйте!
Бейгл є золотисту пишну випічку, яку можна вживати до всього замість хліба або булочок. А готувати його не так вже й складно. Спробуйте і ви в цьому переконаєтеся.
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Вода кімнатної температури - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 4 склянки
- Сода - 2 чайних ложки
1. Дріжджі і цукор розчиніть у воді. Потім додайте сіль і борошно. Розмішайте і залиште на дві години на теплому місці під рушником.
2. З тіста сформуйте бейгли, кожен бейгл ліпіть приблизно з 80 г тесту. Викладіть їх на піднос і відправте в холодильник на ніч.
3. Деко присипте борошном. Духовку нагрейте до 230 градусів.
4. У каструлю влийте води, всипте соду і доведіть до кипіння. У киплячу воду викладайте бейгли. Варіть з одного торони 2 хвилини, з іншою - півтори.
5. Обварений бейгли викладіть на деко і відправляйте в духовку. Випікайте протягом 15 хвилин, потім поверніть деко іншою стороною і випікайте ще 5 хвилин.
6. Бейгли повинні остигати хвилин 30, після чого подавайте. Смачного!