Рецепт Сушки фото

Сушки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Рецепти для схуднення
Для дітей , Десерт
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Сушки - чудова, повітряна і м'яка здоба. За популярністю бейгл перевершує тільки хліб. Цей простий рецепт допоможе вам приготувати смачну випічку в домашніх умовах. Спробуйте!

Опис приготування:

Бейгл є золотисту пишну випічку, яку можна вживати до всього замість хліба або булочок. А готувати його не так вже й складно. Спробуйте і ви в цьому переконаєтеся.

  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
  • Вода кімнатної температури - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 2 чайних ложки
сушки - фото крок 1
1. Дріжджі і цукор розчиніть у воді. Потім додайте сіль і борошно. Розмішайте і залиште на дві години на теплому місці під рушником.
сушки - фото крок 2
2. З тіста сформуйте бейгли, кожен бейгл ліпіть приблизно з 80 г тесту. Викладіть їх на піднос і відправте в холодильник на ніч.
сушки - фото крок 3
3. Деко присипте борошном. Духовку нагрейте до 230 градусів.
сушки - фото крок 4
4. У каструлю влийте води, всипте соду і доведіть до кипіння. У киплячу воду викладайте бейгли. Варіть з одного торони 2 хвилини, з іншою - півтори.
сушки - фото крок 5
5. Обварений бейгли викладіть на деко і відправляйте в духовку. Випікайте протягом 15 хвилин, потім поверніть деко іншою стороною і випікайте ще 5 хвилин.
сушки - фото крок 6
6. Бейгли повинні остигати хвилин 30, після чого подавайте. Смачного!

Схожі рецепти