Сушки, фаршировані фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт сушок, фаршированих фаршем, один з тих, де з економічних і доступних продуктів виходить неймовірно смачна страва. Тут вам знадобиться фарш, сушки, сир і трохи молока.
Мені здається, що в хорошій закусці головне, щоб вона була з одного боку невеликого розміру, а з іншого щоб закуска була досить ситної. І всім цим вимогам відповідає простий рецепт, як приготувати сушки, фаршировані фаршем, адже за розміром вони на один укус, але в той же час сушки дуже поживні і ситні. Ну і, звичайно ж, не варто забувати про те, що таке блюдо досить економічне і готується воно легко і швидко. Тому я так люблю цю закуску і готую сушки, фаршировані фаршем, в домашніх умовах з чудовими святами.
- Сушки - 200 грам
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Насамперед замочіть сушку в теплому молоці. Зазвичай я підігрівають молоко в мікрохвильовій печі, 45 секунд досить. Сушка повинна бути в молоці близько 10 хвилин.
Тим часом очистіть і наріжте цибулю і часник (якомога дрібніше). Також подрібніть петрушку. Обсмажте все до прозорості в рослинному маслі.
Потім додайте фарш, сіль і poperčite, за бажанням можете додати трохи улюблених спецій. Смажте фарш майже до готовності, він повинен бути білим, а не золотистим.
Розмочені сушки викладіть на робочу поверхню. Можете їх відразу викладати на деко, змащений олією.
В середину кожної сушки покладіть трохи фаршу. Його кількість залежить від розміру сушок.
Зверху рясно присипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.
Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10-15 хвилин. Всі інгредієнти у нас вже практично готові, залишилося трохи дійти фаршу і розплавитися сиру.
Сушки, фаршировані фаршем, готові. Ця закуска ідеально підійде до святкового столу.