Рецепт Сушки з фаршем фото

Сушки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ідеальна закуска - оригінально, смачно, красиво виглядає при подачі, та ще й настільки швидко готується, що диву даєшся. Обов'язково спробуйте використовувати магазинні сушки саме так!

Опис приготування:

Як же приготувати сушки з фаршем швидко і без особливого клопоту, але так, щоб на смакових якостях це не позначилося? Я пропоную для цього їх підсмажити. Хрусткі, гарячі і соковиті - на сніданок просто ідеально блюдо! Але давайте по порядку:

1. Чи не забагато подогреем наше молоко, і рівномірно помістимо в нього наші сушки. Так вони набагато краще просочаться, але можна використовувати і холодне молоко, тоді залишимо їх розмокати трохи довше, приблизно на 20 хвилин.

2. Поки сушки размокают, приготуємо начинку для цього простого рецепту сушок з фаршем - змішаємо яйце, фарш з сіллю, перцем і приправами. Можна так само додати зелень або цибулю, - це вже як кому подобається.

3. Акуратно начиняє наші сушки фаршем. Для цього добре підходить чайна ложечка, але пам'ятайте, головне, - це не деформувати наші кошики. Також фаршу кладемо досить багато, щоб він прикривав не тільки отвір в сушці, але повністю всю сушку, - адже ми пам'ятаємо, що при смаженні фарш завжди"зменшується" .

4. Тепер кожну готову сушку обмакиваем в злегка збитому яйці, і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.

От і все! Тепер ви знаєте, як зробити сушки з фаршем швидко і приголомшливо смачно! Подавайте до столу, поки гаряченькі, і насолоджуйтеся!


  • Сушки - 300 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Фарш - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки(1 шт. - для обжарки.
    1 шт. - в фарш. )
Як же приготувати сушки з фаршем швидко і без особливого клопоту, але так, щоб на смакових якостях це не позначилося? Я пропоную для цього їх підсмажити. Хрусткі, гарячі і соковиті - на сніданок просто ідеально блюдо! Але давайте по порядку:

1. Чи не забагато подогреем наше молоко, і рівномірно помістимо в нього наші сушки. Так вони набагато краще просочаться, але можна використовувати і холодне молоко, тоді залишимо їх розмокати трохи довше, приблизно на 20 хвилин.

2. Поки сушки размокают, приготуємо начинку для цього простого рецепту сушок з фаршем - змішаємо яйце, фарш з сіллю, перцем і приправами. Можна так само додати зелень або цибулю, - це вже як кому подобається.

3. Акуратно начиняє наші сушки фаршем. Для цього добре підходить чайна ложечка, але пам'ятайте, головне, - це не деформувати наші кошики. Також фаршу кладемо досить багато, щоб він прикривав не тільки отвір в сушці, але повністю всю сушку, - адже ми пам'ятаємо, що при смаженні фарш завжди"зменшується" .

4. Тепер кожну готову сушку обмакиваем в злегка збитому яйці, і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.

От і все! Тепер ви знаєте, як зробити сушки з фаршем швидко і приголомшливо смачно! Подавайте до столу, поки гаряченькі, і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти