Сушки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальна закуска - оригінально, смачно, красиво виглядає при подачі, та ще й настільки швидко готується, що диву даєшся. Обов'язково спробуйте використовувати магазинні сушки саме так!
Як же приготувати сушки з фаршем швидко і без особливого клопоту, але так, щоб на смакових якостях це не позначилося? Я пропоную для цього їх підсмажити. Хрусткі, гарячі і соковиті - на сніданок просто ідеально блюдо! Але давайте по порядку:
1. Чи не забагато подогреем наше молоко, і рівномірно помістимо в нього наші сушки. Так вони набагато краще просочаться, але можна використовувати і холодне молоко, тоді залишимо їх розмокати трохи довше, приблизно на 20 хвилин.
2. Поки сушки размокают, приготуємо начинку для цього простого рецепту сушок з фаршем - змішаємо яйце, фарш з сіллю, перцем і приправами. Можна так само додати зелень або цибулю, - це вже як кому подобається.
3. Акуратно начиняє наші сушки фаршем. Для цього добре підходить чайна ложечка, але пам'ятайте, головне, - це не деформувати наші кошики. Також фаршу кладемо досить багато, щоб він прикривав не тільки отвір в сушці, але повністю всю сушку, - адже ми пам'ятаємо, що при смаженні фарш завжди "зменшується" .
4. Тепер кожну готову сушку обмакиваем в злегка збитому яйці, і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
От і все! Тепер ви знаєте, як зробити сушки з фаршем швидко і приголомшливо смачно! Подавайте до столу, поки гаряченькі, і насолоджуйтеся!
- Сушки - 300 грам
- Молоко - 1 літр
- Фарш - 300 грам
- Яйце - 2 штуки(1 шт. - для обжарки.
1 шт. - в фарш. )
1. Чи не забагато подогреем наше молоко, і рівномірно помістимо в нього наші сушки. Так вони набагато краще просочаться, але можна використовувати і холодне молоко, тоді залишимо їх розмокати трохи довше, приблизно на 20 хвилин.
2. Поки сушки размокают, приготуємо начинку для цього простого рецепту сушок з фаршем - змішаємо яйце, фарш з сіллю, перцем і приправами. Можна так само додати зелень або цибулю, - це вже як кому подобається.
3. Акуратно начиняє наші сушки фаршем. Для цього добре підходить чайна ложечка, але пам'ятайте, головне, - це не деформувати наші кошики. Також фаршу кладемо досить багато, щоб він прикривав не тільки отвір в сушці, але повністю всю сушку, - адже ми пам'ятаємо, що при смаженні фарш завжди "зменшується" .
4. Тепер кожну готову сушку обмакиваем в злегка збитому яйці, і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
От і все! Тепер ви знаєте, як зробити сушки з фаршем швидко і приголомшливо смачно! Подавайте до столу, поки гаряченькі, і насолоджуйтеся!