Сушки домашні
(покроковий рецепт з фото)
Сушки - російське частування до чаю, ніде в світі не зустрінеш більше таких смачних маленьких «бубликів». Та й просто погризти хрусткі сушіння - теж задоволення. Дивіться, як приготувати сушки домашні!
Сушки - хрустка закуска, яку люблять і діти, і дорослі. Чим тонше ви приготуєте сушки, тим більше хрусткими вони вийдуть. Домашні сушки можна посипати маком, кунжутом або навіть гострим перцем. Сушки прекрасно зберігаються в герметичних контейнерах протягом декількох тижнів.
- Яйця - 2 штуки
- Згущене молоко - 1 штука( (банку))
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - 1 штука( (пачка))
- Сіль - 1 щіпка
У миску вбийте яйця і влийте згущене молоко.
Додайте ванілін і сіль.
Покладіть м'яке вершкове масло.
Перемішайте все разом ложкою або віночком.
Просіяне борошно змішайте з содою і всипте в миску.
Перемішайте тісто ложкою.
Замісити тісто руками, щоб воно стало однорідним і еластичним.
Відокремте шматочки від тесту, завбільшки з волоський горіх, потім розкачайте кожен шматочок в джгутики.
З'єднайте краю джгутиків, щоб вийшли рівні і красиві сушки.
Розкладіть сушки на деку, покритому папером для випічки. По бажанню, змастіть їх яйцем з молоком і посипте маком.
Випікайте сушки близько 15-ти хвилин в духовці, нагрітої до 200 градусів.
Готовим сушках дайте охолонути, щоб вони стали хрусткими, і подавайте до чаю. Смачного!