Рецепт Сушки домашні фото

Сушки домашні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Бублики
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сушки - російське частування до чаю, ніде в світі не зустрінеш більше таких смачних маленьких «бубликів». Та й просто погризти хрусткі сушіння - теж задоволення. Дивіться, як приготувати сушки домашні!

Опис приготування:

Сушки - хрустка закуска, яку люблять і діти, і дорослі. Чим тонше ви приготуєте сушки, тим більше хрусткими вони вийдуть. Домашні сушки можна посипати маком, кунжутом або навіть гострим перцем. Сушки прекрасно зберігаються в герметичних контейнерах протягом декількох тижнів.

  • Яйця - 2 штуки
  • Згущене молоко - 1 штука( (банку))
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Сода харчова - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 штука( (пачка))
  • Сіль - 1 щіпка
сушки домашні - фото крок 1
У миску вбийте яйця і влийте згущене молоко.
сушки домашні - фото крок 2
Додайте ванілін і сіль.
сушки домашні - фото крок 3
Покладіть м'яке вершкове масло.
сушки домашні - фото крок 4
Перемішайте все разом ложкою або віночком.
сушки домашні - фото крок 5
Просіяне борошно змішайте з содою і всипте в миску.
сушки домашні - фото крок 6
Перемішайте тісто ложкою.
сушки домашні - фото крок 7
Замісити тісто руками, щоб воно стало однорідним і еластичним.
сушки домашні - фото крок 8
Відокремте шматочки від тесту, завбільшки з волоський горіх, потім розкачайте кожен шматочок в джгутики.
сушки домашні - фото крок 9
З'єднайте краю джгутиків, щоб вийшли рівні і красиві сушки.
сушки домашні - фото крок 10
Розкладіть сушки на деку, покритому папером для випічки. По бажанню, змастіть їх яйцем з молоком і посипте маком.
сушки домашні - фото крок 11
Випікайте сушки близько 15-ти хвилин в духовці, нагрітої до 200 градусів.
сушки домашні - фото крок 12
Готовим сушках дайте охолонути, щоб вони стали хрусткими, і подавайте до чаю. Смачного!

Схожі рецепти