Рецепт Йоркширський пудинг фото

Йоркширський пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок
Десерти, Пудинг

Перед вами - простий рецепт приготування Йоркширського пудингу. Йоркширський пудинг - цей недільний блюдо жителів Великобританії. Його подають на десерт або до ростбифу. Спробуйте!

Пропоную вам рецепт легкого та смачного йоркширського пудингу, приготованого за традиційним англійським рецептом. Він не займе у Вас багато часу і сил, а у Вас буде можливість спробувати що-небудь новеньке. Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 120 грам
  • Молоко - 280 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для змазування формочок)
йоркширський пудинг - фото крок 1
1. Форми для пудингу (кексів) змастіть рослинною олією.
йоркширський пудинг - фото крок 2
2. Змащену форму для пудингу відправте в розігріту до 220 градусів духовку. А в цей час просійте в миску борошно.
йоркширський пудинг - фото крок 3
3. У борошно вбийте яйця і добре перемішайте.
йоркширський пудинг - фото крок 4
4. Додайте в тісто сіль, перець, молоко і гарненько збийте його за допомогою міксера.
йоркширський пудинг - фото крок 5
5. Влийте пудинг в гарячі формочки і відправляйте в духовку.
йоркширський пудинг - фото крок 6
6. Випікайте пудинг 15-20 мінут.Он повинен вирости і стати золотисто-коричневим.
йоркширський пудинг - фото крок 7
7. Вибравши пудинг з духовки, відразу ж подавайте! Йоркширський пудинг готовий! Смачного!

Схожі рецепти