Йоркширський пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування Йоркширського пудингу. Йоркширський пудинг - цей недільний блюдо жителів Великобританії. Його подають на десерт або до ростбифу. Спробуйте!
Пропоную вам рецепт легкого та смачного йоркширського пудингу, приготованого за традиційним англійським рецептом. Він не займе у Вас багато часу і сил, а у Вас буде можливість спробувати що-небудь новеньке. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 120 грам
- Молоко - 280 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для змазування формочок)
1. Форми для пудингу (кексів) змастіть рослинною олією.
2. Змащену форму для пудингу відправте в розігріту до 220 градусів духовку. А в цей час просійте в миску борошно.
3. У борошно вбийте яйця і добре перемішайте.
4. Додайте в тісто сіль, перець, молоко і гарненько збийте його за допомогою міксера.
5. Влийте пудинг в гарячі формочки і відправляйте в духовку.
6. Випікайте пудинг 15-20 мінут.Он повинен вирости і стати золотисто-коричневим.
7. Вибравши пудинг з духовки, відразу ж подавайте! Йоркширський пудинг готовий! Смачного!