Рецепт Англійський пудинг фото

Англійський пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти, Пудинг

Приготувати англійський пудинг в домашніх умовах можна сотнею різних способів. Хочу поділитися з вами одним з них, який вартий меню навіть королеви Єлизавети. Zaintrigovanи? тоді готуємо!

Перед вами досить простий рецепт англійського пудингу (рисового). Повторити його під силу навіть новачкові на кухні, так як процеси не вимагають ніяких особливих навичок. Ніжна текстура, неймовірний аромат - це приголомшливий варіант для ситного і смачного сніданку!

  • Молоко - 2.5 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 165 грам
  • Ізюм - 120 грам
  • Мал - 220 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
англійська пудинг - фото крок 1
1. У каструлю налийте воду, поставте її на вогонь.
англійська пудинг - фото крок 2
2. Всипте дрібку солі і рис. Доведіть до кипіння. Після приберіть вогонь до середнього і накрийте каструлю кришкою.
англійська пудинг - фото крок 3
3. Варіть, поки вода повністю не вбереться.
англійська пудинг - фото крок 4
4. З'єднайте рис з яйцями, родзинками, цукром і молоком. Для аромату додайте ванільний екстракт і корицю, втім, можете використовувати в рецепті приготування англійського пудингу тільки щось одне, наприклад. Все як слід перемішайте.
англійська пудинг - фото крок 5
5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Перекладіть готову масу в жароміцних форму, змащену маслом.
англійська пудинг - фото крок 6
6. Надішліть форму в духовку. Випікається англійський пудинг в домашніх умовах від 35 до 60 хвилин (в залежності від розміру форми).
англійська пудинг - фото крок 7
7. Коли з'явиться апетитна скоринка, форму можна діставати. Остудіть готовий пудинг трохи - і можна подавати його до столу. До речі, пудинг прекрасний як в теплом, так і в холодному вигляді.

Схожі рецепти