Рецепт Англійський маффін фото

Англійський маффін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, На сніданок
Випічка, Маффіни

Зробив, як приготувати англійський маффин? Це не той маффин, до якого ми звикли. Випічка є плоскі булочки, приготовані на сковороді. Такі прийнято подавати до сніданку.

Маффіни (булочки, коржі) подають теплими або холодними. Є їх можна не тільки на сніданок, але в Англії їх подають саме до сніданку. Випічка несолодка, тому їдять таку з варенням, джемом, медом, з вершковим маслом або вершковим сиром. Рекомендую приготувати такі.

  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Заголовок для палітурки - 1/4 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
англійська маффин - фото крок 1
1. У великій мисці розчинити дріжджі і ½ столову ложку цукру, затримка на 5 хвилин до появи товстого шару щільної пінки.
англійська маффин - фото крок 2
2. В окрему ємність додайте ½ столової ложки цукру, вершкове масло, молоко і нагрівайте в мікрохвильовій печі, щоб розтопити масло.
англійська маффин - фото крок 3
3. Коли дріжджі будуть готові, влийте молочну суміш, посолити і додати 1 склянка борошна, ретельно перемішайте.
англійська маффин - фото крок 4
4. Далі додавайте по 1/3 склянки борошна за раз і після кожного додавання ретельно перемішайте. В цілому ви повинні додати 2, 5-3 склянки борошна. Слідкуйте, щоб тісто не було занадто сухим.
англійська маффин - фото крок 5
5. Посипте борошном рівну поверхню і викладіть на неї тісто, вимішують його 4-5 хвилин, по необхідності додайте ще трохи борошна. Залиште тісто на 15 хвилин.
англійська маффин - фото крок 6
6. Розкачайте тісто завтовшки в 1-1, 25 см, за допомогою форми для печива або склянки виріжте круглі форми, тісто знову розкачайте і виріжте.
англійська маффин - фото крок 7
7. Посипте деко кукурудзяним борошном, викладіть на нього тісто, дає, переверніть і знову притисніть, таким чином випічка з двох сторін буде покрита кукурудзяним борошном, завдяки цьому вона не прилипне.
англійська маффин - фото крок 8
8. Залиште заготовки на 1, 5 години в теплому місці.
англійська маффин - фото крок 9
9. Обсмажте заготовки на заздалегідь розігрітій чавунній сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку до появи золотистого кольору.
англійська маффин - фото крок 10
10. Перекладіть готові маффіни на решітку для повного охолодження.
англійська маффин - фото крок 11
11. Подавайте випічку до столу з джемом.

Схожі рецепти