Рецепт Йогурт в аерогрилі фото

Йогурт в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Більшість господинь призвичаївся робити за допомогою аерогрилю справжні шедеври і найнезвичайніші, на перший погляд, блюда. Пропонуємо простий і швидкий спосіб, як приготувати йогурт в аерогрилі.

Опис приготування:

Звичайно, сьогодні без проблем можна піти в магазин і купити готовий йогурт на будь-який смак, однак ніщо не зрівняється з домашніми стравами. Такий йогурт буде не тільки смачним, але і корисним для всієї родини. Можна приготувати страву з різними ягодами або додати варення. А можна залишити тільки ніжний молочний смак. Для такого йогурту в магазині або аптеці коштує купити спеціальну закваску - і можна приступати.

1. Насамперед готуємо закваску: в банку наливаем 0, 5 літра молока і ставимо на нижню решітку, виставляємо максимальну швидкість і температуру, доводимо до кипіння і залишаємо остигати. Після чого вливаємо ферменти, закриваємо банку і готуємо 9 годин на мінімальній швидкості.

2. Літр молока наливаємо в каструлю і кип'ятимо, ostužaem в 50 градусів і змішуємо з отриманою закваскою.

3. Моєму за смаком фрукти і нарізаємо, додаємо їх в суміш. Готуємо на нижній решітці при найменшій температурі 7 годин. Перед подачею охолоджуємо його кілька годин і після цього подаємо.


  • Молоко - 1, 5 L
  • Фермент для закваски- 1 штука
  • Фрукти - За смаком
Звичайно, сьогодні без проблем можна піти в магазин і купити готовий йогурт на будь-який смак, однак ніщо не зрівняється з домашніми стравами. Такий йогурт буде не тільки смачним, але і корисним для всієї родини. Можна приготувати страву з різними ягодами або додати варення. А можна залишити тільки ніжний молочний смак. Для такого йогурту в магазині або аптеці коштує купити спеціальну закваску - і можна приступати.

1. Насамперед готуємо закваску: в банку наливаем 0, 5 літра молока і ставимо на нижню решітку, виставляємо максимальну швидкість і температуру, доводимо до кипіння і залишаємо остигати. Після чого вливаємо ферменти, закриваємо банку і готуємо 9 годин на мінімальній швидкості.

2. Літр молока наливаємо в каструлю і кип'ятимо, ostužaem в 50 градусів і змішуємо з отриманою закваскою.

3. Моєму за смаком фрукти і нарізаємо, додаємо їх в суміш. Готуємо на нижній решітці при найменшій температурі 7 годин. Перед подачею охолоджуємо його кілька годин і після цього подаємо.

Схожі рецепти