Рецепт Язик телячий відварний фото

Язик телячий відварний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Яловичий язик
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Ще раз переконуюся в тому, що майже з будь-якого непривабливого на вигляд м'яса можна зробити смачну страву. Тільки воно має бути свіжим. У моєму холодильнику виявилася язик. Подивіться, що вийшло.

Опис приготування:

Я вирішила зробити м'ясну закуску, яку слід подати в якості нарізки з соусом. Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати язик телячий відварний. До нього ідеально підійшла сметана. Тільки обов'язково повністю остудіть блюдо, інакше смак буде зовсім не той. Такий делікатес не соромно запропонувати гостям.

  • Телячий язик - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Хрін столовий - 3 чайних ложки (з svekloм)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
язик телячий відварний - фото крок 1
Мова відваріть в воді до готовності протягом 1, 5-2 годин. Не забудьте додати сіль, перець і лавровий лист.
язик телячий відварний - фото крок 2
Приберіть язик в холодну воду, щоб він повністю охолов.
язик телячий відварний - фото крок 3
Поки зробіть соус. Сметану змішайте з хером, сіллю і перцем.
язик телячий відварний - фото крок 4
Мова наріжте скибочками.
язик телячий відварний - фото крок 5
Подавайте язик разом з соусом. Приємною дегустації!

Схожі рецепти