Язик телячий відварний
(покроковий рецепт з фото)
Ще раз переконуюся в тому, що майже з будь-якого непривабливого на вигляд м'яса можна зробити смачну страву. Тільки воно має бути свіжим. У моєму холодильнику виявилася язик. Подивіться, що вийшло.
Я вирішила зробити м'ясну закуску, яку слід подати в якості нарізки з соусом. Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати язик телячий відварний. До нього ідеально підійшла сметана. Тільки обов'язково повністю остудіть блюдо, інакше смак буде зовсім не той. Такий делікатес не соромно запропонувати гостям.
- Телячий язик - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Хрін столовий - 3 чайних ложки (з svekloм)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Мова відваріть в воді до готовності протягом 1, 5-2 годин. Не забудьте додати сіль, перець і лавровий лист.
Приберіть язик в холодну воду, щоб він повністю охолов.
Поки зробіть соус. Сметану змішайте з хером, сіллю і перцем.
Мова наріжте скибочками.
Подавайте язик разом з соусом. Приємною дегустації!