Яйця з прянощами II
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна закуска, яка обов'язково сподобається вашим гостям. Відварені яйця фаршируються сумішшю жовтка і прянощів. Виходить просто чудово.
Ця закуска користується неймовірною популярністю у моїх гостей. Відваріть яйця, очистіть і розріжте навпіл. Жовтки розімніть вилкою, додайте майонез, хрін, перець і мед. Що вийшла начинкою наповніть поглиблення в половинках білків. Зверху посипте блюдо паприкою і покладіть на кожне яйце по шматочку обсмаженого бекону і щіпці зеленої цибулі. Смачного!
- Бекон - 100 грам
- Яйця - 6 штук
- Рідкий мед - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Хрін - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець, паприка, Зелена цибуля - За смаком

Яйця відварити круто і охолодіть.

Потім очистіть і розріжте навпіл.

Жовтки розімніть вилкою, додайте майонез, хрін, перець і мед.

Суміш ретельно перемішайте і перекладіть в кондитерський мішок. Потім наповніть пряної начинкою поглиблення в половинках білків.

Зверху посипте блюдо паприкою і покладіть на кожне яйце по шматочку обсмаженого бекону і щіпці зеленої цибулі. Закуска готова для подачі на стіл.