Рецепт Яйця, фаршировані грибами фото

Яйця, фаршировані грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Гриби
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-13
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В якості закуски яйця, фаршировані грибами, - ідеальний варіант. Ця страва зазвичай готують на фуршет або святковий стіл. Легке, ніжне і неймовірно смачне!

Опис приготування:

Яйця фарширують по-різному. Якщо у вас намічається фуршет або нагрянули неждані гості - яйця, фаршировані грибами, стануть відмінною закускою перед основною стравою. Начинка яєць така: твердий сир, змішаний з часником, обсмаженими грибами, цибулею і жовтком. У начинку додається майонез, сіль і спеції (за смаком).

  • Яйця - 10 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Цибуля зелена - 10 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
яйця, фаршировані грибами - фото крок 1
1. Поки будемо готувати начинку, відваримо яйця круто, після чого опустимо їх у холодну воду, щоб вони швидко охололи.
яйця, фаршировані грибами - фото крок 2
2. Нарізаємо печериці дрібно і відправляємо на сковороду. В середині смаження додаємо дрібно нашатковану цибулю. Солимо і постійно помішувати.
яйця, фаршировані грибами - фото крок 3
3. В кінці додаємо нарізану зелену цибулю і доводимо до готовності. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.
яйця, фаршировані грибами - фото крок 4
4. Натираємо сир і додаємо в нього часник, добре перемішуємо і додаємо трохи майонезу (щоб краще перемішати).
яйця, фаршировані грибами - фото крок 5
5. Чистим яйца, розрізаємо навпіл, дістаємо жовток і натираємо також на крупній тертці його. Змішуємо з сиром і часником, додаємо майонез і гриби і ретельно перемішуємо масу. Деякі подрібнюють начинку в блендері - на ваш смак.
яйця, фаршировані грибами - фото крок 6
6. Наповнюємо яйця начинкою.
яйця, фаршировані грибами - фото крок 7
7. Подаємо яйця, фаршировані грибами в домашніх умовах, в холодному вигляді. При бажанні прикрашаємо зеленню.

Схожі рецепти