Рецепт Яйця, фаршировані гірчицею фото

Яйця, фаршировані гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет , Святковий обід
Соуси , Гірке , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Яйця, фаршировані гірчицею - проста, але смачна закуска до святкового столу. Більш того, її надзвичайно просто приготувати. В якості начинки ми зробимо ніжно-пряний"крем" з йогурту і гірчиці.

Опис приготування:

Яйця, фаршировані гірчицею, підійдуть на Великдень або після неї. Таке блюдо стане прикрасою і звичайного буденного вечері або обіду. Подайте до фаршированих яєць хліб і насолоджуйтеся.

  • Яйця - 6 штук
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 1/4 склянки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 2-3 Щепоток
  • Вода - 3 склянки (для варіння яєць)
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 1
1. Відваріть яйця круто.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 2
2. Через 5-6 хвилин після закипання, злийте яйця холодною водою. Це зупинить процес варіння.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 3
3. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте половинками.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 4
4. В окрему мисочку виберіть жовток.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 5
5. Жовток пам'ятайте виделкою до утворення однорідної маси.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 6
6. До жовтків додайте оцет, йогурт і гірчицю. Все ретельно перемішайте.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 7
7. Отриману суміш викладіть в пластиковий пакет з пропезанним куточком або в спеціальний кондитерський пакетик. Начинку додайте в лунку білка.
яйця, фаршировані гірчицею - фото крок 8
8. Фаршировані гірчицею яйця присипте меленою паприкою. Блюдо готово! До подачі зберігайте в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти