Яйця, фаршировані гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Яйця, фаршировані гірчицею - проста, але смачна закуска до святкового столу. Більш того, її надзвичайно просто приготувати. В якості начинки ми зробимо ніжно-пряний"крем" з йогурту і гірчиці.
Опис приготування:
Яйця, фаршировані гірчицею, підійдуть на Великдень або після неї. Таке блюдо стане прикрасою і звичайного буденного вечері або обіду. Подайте до фаршированих яєць хліб і насолоджуйтеся.
- Яйця - 6 штук
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 1/4 склянки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 2-3 Щепоток
- Вода - 3 склянки (для варіння яєць)
1. Відваріть яйця круто.
2. Через 5-6 хвилин після закипання, злийте яйця холодною водою. Це зупинить процес варіння.
3. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте половинками.
4. В окрему мисочку виберіть жовток.
5. Жовток пам'ятайте виделкою до утворення однорідної маси.
6. До жовтків додайте оцет, йогурт і гірчицю. Все ретельно перемішайте.
7. Отриману суміш викладіть в пластиковий пакет з пропезанним куточком або в спеціальний кондитерський пакетик. Начинку додайте в лунку білка.
8. Фаршировані гірчицею яйця присипте меленою паприкою. Блюдо готово! До подачі зберігайте в холодильнику. Смачного!