Янчминш
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо Таджицької кухні. Незважаючи на незвичайну назву, це звичайні колобки до чаю з горіхів і сухофруктів. Це відмінне ласощі дуже сподобається і дорослим, і дітям. Підійде для чаювання в пост.
Ці чудові, легкі в приготуванні цукерки приємно урізноманітнюють Ваш пісний стіл і щоденну трапезу. Найдоступніші складові, мінімум зусиль - і прекрасне, до того ж ще й корисні ласощі на Вашому столі. Подивіться, як приготувати Янчміш. Вам знадобляться всього 3 інгредієнта: будь-які сухофрукти, будь-які горіхи і білі сухарі.
- Ізюм - 150 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Горіхи волоські - 300 грам
- Сухарі білі - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
Сухофрукти помийте, залийте гарячою водою. Через 15 хвилин воду злийте.
Горіхи обсмажте на сковороді.
Пропустіть все, включаючи сухарі, через м'ясорубку. Перемішайте масу.
Зліпити кульки, обваляйте в цукровій пудрі. Подайте до столу!