Рецепт Янчминш фото

Янчминш
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив, Ізюм
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Цукерки

Блюдо Таджицької кухні. Незважаючи на незвичайну назву, це звичайні колобки до чаю з горіхів і сухофруктів. Це відмінне ласощі дуже сподобається і дорослим, і дітям. Підійде для чаювання в пост.

Ці чудові, легкі в приготуванні цукерки приємно урізноманітнюють Ваш пісний стіл і щоденну трапезу. Найдоступніші складові, мінімум зусиль - і прекрасне, до того ж ще й корисні ласощі на Вашому столі. Подивіться, як приготувати Янчміш. Вам знадобляться всього 3 інгредієнта: будь-які сухофрукти, будь-які горіхи і білі сухарі.

  • Ізюм - 150 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Горіхи волоські - 300 грам
  • Сухарі білі - 100 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
янчминш - фото крок 1
Сухофрукти помийте, залийте гарячою водою. Через 15 хвилин воду злийте.
янчминш - фото крок 2
Горіхи обсмажте на сковороді.
янчминш - фото крок 3
Пропустіть все, включаючи сухарі, через м'ясорубку. Перемішайте масу.
янчминш - фото крок 4
Зліпити кульки, обваляйте в цукровій пудрі. Подайте до столу!

Схожі рецепти