Рецепт Яловичина з картоплею в мультиварці фото

Яловичина з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Яловичина з картоплею в мультиварці - класичне блюдо. Тільки за допомогою мультиварки готується воно набагато швидше і простіше. Додамо морковочкі, зелений. Вийде і багато смачного і густого соусу!

Опис приготування:

Як приготувати яловичину з картоплею в мультиварці?

1. М'ясо промийте, наріжте на шматочки.

2. Картоплю, морквину, помідори, петрушку промийте, чистий. Овочі наріжте великими шматочками, петрушку нарубите. З помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп на пару хвилин.

3. Налийте в чашу мультиварки масла, викладіть нарізані цибулю і моркву, включите режим"Жарка" або"Випічка" (в залежності від моделі мультиварки), час встановіть на 35 хвилин. Коли нагріється - смажте, помішуючи.

4. Через 15 хвилин додайте шматочки яловичини. Періодично помішуйте.

5. Поки м'ясо обсмажується, приготуйте часник - почистіть і подрібніть.

6. Додайте в чашу мультиварки часник, нарізані кубиками помідори, картоплю. Приправте спеціями, сіллю.

7. Залийте інгредієнти в чаші мультиварки окропом.

8. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть режим"Гасіння" з 1, 5 годину.

9. Готову яловичину з картоплею в мультиварці посипте рубаною петрушкою і відразу подавайте.

Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм (вирізка)
  • Картопля - 7-8 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Петрушка, пучок - 1 штука
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець запашний горошком - За смаком
  • Перець чорний горошком - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 500 мілілітрів
Як приготувати яловичину з картоплею в мультиварці?

1. М'ясо промийте, наріжте на шматочки.

2. Картоплю, морквину, помідори, петрушку промийте, чистий. Овочі наріжте великими шматочками, петрушку нарубите. З помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп на пару хвилин.

3. Налийте в чашу мультиварки масла, викладіть нарізані цибулю і моркву, включите режим"Жарка" або"Випічка" (в залежності від моделі мультиварки), час встановіть на 35 хвилин. Коли нагріється - смажте, помішуючи.

4. Через 15 хвилин додайте шматочки яловичини. Періодично помішуйте.

5. Поки м'ясо обсмажується, приготуйте часник - почистіть і подрібніть.

6. Додайте в чашу мультиварки часник, нарізані кубиками помідори, картоплю. Приправте спеціями, сіллю.

7. Залийте інгредієнти в чаші мультиварки окропом.

8. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть режим"Гасіння" з 1, 5 годину.

9. Готову яловичину з картоплею в мультиварці посипте рубаною петрушкою і відразу подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти