Яловичина з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з картоплею в мультиварці - класичне блюдо. Тільки за допомогою мультиварки готується воно набагато швидше і простіше. Додамо морковочкі, зелений. Вийде і багато смачного і густого соусу!
Як приготувати яловичину з картоплею в мультиварці?
1. М'ясо промийте, наріжте на шматочки.
2. Картоплю, морквину, помідори, петрушку промийте, чистий. Овочі наріжте великими шматочками, петрушку нарубите. З помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп на пару хвилин.
3. Налийте в чашу мультиварки масла, викладіть нарізані цибулю і моркву, включите режим "жарка" або "випічка" (в залежності від моделі мультиварки), час встановіть на 35 хвилин. Коли нагріється - смажте, помішуючи.
4. Через 15 хвилин додайте шматочки яловичини. Періодично помішуйте.
5. Поки м'ясо обсмажується, приготуйте часник - почистіть і подрібніть.
6. Додайте в чашу мультиварки часник, нарізані кубиками помідори, картоплю. Приправте спеціями, сіллю.
7. Залийте інгредієнти в чаші мультиварки окропом.
8. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть режим "гасіння" з 1, 5 годину.
9. Готову яловичину з картоплею в мультиварці посипте рубаною петрушкою і відразу подавайте.
Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм (вирізка)
- Картопля - 7-8 штук
- Морква - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Петрушка, пучок - 1 штука
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець запашний горошком - За смаком
- Перець чорний горошком - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Вода - 500 мілілітрів
1. М'ясо промийте, наріжте на шматочки.
2. Картоплю, морквину, помідори, петрушку промийте, чистий. Овочі наріжте великими шматочками, петрушку нарубите. З помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп на пару хвилин.
3. Налийте в чашу мультиварки масла, викладіть нарізані цибулю і моркву, включите режим "жарка" або "випічка" (в залежності від моделі мультиварки), час встановіть на 35 хвилин. Коли нагріється - смажте, помішуючи.
4. Через 15 хвилин додайте шматочки яловичини. Періодично помішуйте.
5. Поки м'ясо обсмажується, приготуйте часник - почистіть і подрібніть.
6. Додайте в чашу мультиварки часник, нарізані кубиками помідори, картоплю. Приправте спеціями, сіллю.
7. Залийте інгредієнти в чаші мультиварки окропом.
8. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть режим "гасіння" з 1, 5 годину.
9. Готову яловичину з картоплею в мультиварці посипте рубаною петрушкою і відразу подавайте.
Смачного!