Рецепт Яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці фото

Яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже популярне поєднання продуктів - м'ясо і картопля. І хоча поборники здорового харчування не радять м'ясо з картоплею в одній страві, саме його ми і готуємо найчастіше. Це смачно і ситно.

Опис приготування:

М'ясо з картоплею - це завжди смачно і на обід, і на вечерю. А м'яке тушковане м'ясо ще смачніше - чи не так? За допомогою мультиварки ми легко зможемо приготувати таке просте блюдо. Яловичина завжди готується довше, ніж курка або свинина. Тому багато господинь рідко вибирають яловиче м'ясо. Але воно ж смачне, давайте готувати його в мультиварці. Ну, почнете трохи раніше готувати обід, зате яке смачне вийде блюдо! розповідаю, як приготувати яловичину, тушковану з картоплею в мультиварці.

  • Яловичина - 400 грам (м'якоть)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці - фото крок 1
Підготуємо необхідні нам продукти. М'ясо помиємо і наріжемо на невеликі шматочки. Очистимо цибулю і моркву. Морквину натерти на крупній тертці або порізати шматочками, цибуля поріжемо дрібно.
яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці - фото крок 2
Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим"Жарка"на 20 хвилин. Даємо мультиварці нагрітися, після чого закладаємо м'ясо і овочі. Перемішуємо і смажимо до закінчення програми. Потім посипаємо сіллю і перцем.
яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці - фото крок 3
Очистимо і поріжемо картоплю на шматочки. Не раджу нарізати її дрібно, інакше картопля розвариться. Викладаємо картоплю до м'яса, наливаємо склянку води, додаємо сметану і лаврушку. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим"Гасіння" або"Випічка" . Тушкуємо приблизно 1.5 годину, на програму"Випічка" готуємо менше - хвилин 45-50. Для 5 хвилин до закінчення програми перемішаємо м'ясо з картоплею і доготовляє.

Схожі рецепти