Яловичина з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гарненько поїсти? Приготуйте дуже ситне і апетитне блюдо з яловичини, запеченої в духовці з капустою, картоплею, морквою і цибулею.
Також блюдо підходить для святкового застілля.
Перед вами - класичний рецепт приготування яловичини з капустою в духовці.
Таке блюдо розраховане на велику компанію, так що сміливо можете його готувати, коли у вас намічаються гості. Блюдо добре поєднується з салатами з помідорів і огірків. Гарного вам дня!
- Яловичина - 800 грам
- Картопля - За смаком
- Капуста - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - За смаком
Нарізаємо півкільцями моркву і цибулю. Капусту шаткуємо, а часник подрібнюємо. Тушкуємо овочі на сковороді (підлив трохи води) до напівготовності, посолити і поперчити за смаком. Деко змащуємо рослинним маслом, викладаємо на нього порізане м'ясо, солимо і перчимо, трохи змащуємо майонезом. Зверху викладаємо тушковані овочі, розрівнявши їх по поверхні.
Картоплю нарізаємо кільцями, викладаємо на овочі по всій поверхні. Солимо і перчимо, потім рясно змащуємо майонезом. Ставимо в прогріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності.
Смачного!