Яловичина з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви поспішаєте приготувати гарячу страву, то зверніть увагу на варіант яловичини з ананасом. Воно здивує вас своїм пряно-солодким смаком. Рецепт, як приготувати яловичину з ананасом, перед вами.
Цей рецепт дуже простий, блюдо готується швидко і подається, що називається, прямо з печі. Час приготування настільки короткий, що можна навіть сказати - блискавичне. Вам знадобиться не більше 25 хвилин, щоб повністю закінчити приготування яловичини з ананасом. Закладка продуктів в цьому рецепті дещо спрощена і більш адаптована до наших смаковим уподобанням.
- Мал - 0, 5 склянки
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Ананас - 0, 5 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 50 грам
1. Зваріть рис без солі, залиште його настоюватися в тій же ємності.
2. Яловиче філе наріжте тонкими пластинами. Натріть на нього зверху м'якоть ананаса і залиште так хвилин на 20. М'ясо буде більш м'яким.
3. Лук і червоний солодкий перець помийте і наріжте досить великими шматочками.
4. Наріжте м'якоть ананаса невеликими шматочками, попередньо очистивши його від кірки.
5. Приступайте до приготування соусу. Візьміть три частини томатної пасти і дві частини соєвого соусу. Змішайте і покладіть щіпку цукрового піску і 1/3 чайної ложки гострого меленого перцю.
6. У глибокій сковороді розігрійте 70 грамів рослинної олії. У киплячу олію покладіть всі овочі разом з шматочками ананаса. Швидко помішуючи, обсмажте на великому вогні 5 хвилин.
7. Додайте в сковорідку шматочки яловичини, швидко втрутився їх в суміш овочів з ананасом. На швидкому вогні прожарюйте 7-10 хвилин.
8. Залийте підготовлений соус до підготовлюваного м'яса з овочами і ананасом. Постійно перемішуючи, потримайте на швидкому вогні ще 3-5 хвилин.