Яловичина в смородиновому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в смородиновому маринаді - яскравий приклад того, як можна смачно приготувати яловичину. Маринування дає гарантію, що м'ясо вийде ніжним і його можна буде легко прожувати. Дуже раджу!
Яловичина в смородиновому маринаді готується дуже довго, тому краще відразу робити шматок побільше. Маринувати м'ясо потрібно не менше 12 годин, більше, звичайно, можна, можливо. Як тільки м'ясо замаринується, очистіть його від зайвого маринаду і покладіть у форму, бажано, щоб у неї була кришка. Розігрійте духовку до 250 градусів і поставте відкрите м'ясо на 10 хвилин. Потім форму з м'ясом потрібно дістати, додати маринад, укласти морква, накрити кришкою і запікати 3-4 годин 130 градусах. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1 кілограм
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Джем смородини - 2 Ст. Ложки
- Морква - 4 штуки
- Чебрець - 2 штуки (гілочка)
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо помити і обсушити.
У чашу налити масло і мед.
Додати гірчицю.
Покласти джем.
М'ясо посолити, поперчити, замаринувати в соусі і залишити на ніч.
Укласти м'ясо в форму, додати моркву і чебрець. Відправити в духовку.
Випікайте м'ясо при 250 градусах 10 хвилин, потім печіть при 130 градусах під кришкою 3 годину.
Смачного!