Рецепт Яловичина в маринаді з ківі фото

Яловичина в маринаді з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Ківі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Неймовірно ніжне, апетитне і пікантне м'ясо в азіатському стилі я хочу запропонувати спробувати. Якщо вам до смаку фруктові маринади, то обов'язково варто додати в скарбничку цей класний рецепт.

Опис приготування:

Дуже незвичайна і пікантна ідея, як приготувати яловичину в маринаді з ківі перед вами. Я рекомендую залишити м'ясо до смаження на годинку-півтори, щоб воно просочилося, але можна замаринувати і на ніч. Поєднання солодощі фруктів і меду з соєвим соусом, це дійсно дуже класно! Спробувати однозначно варто.

  • Яловичина - 700 грам
  • Ківі - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Соєвий соус - 1/3-1/2 склянки
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень і кужут - За смаком (для подачі)
яловичина в маринаді з ківі - фото крок 1
1. У чашу блендера (або кухонний комбайн) надішліть очищені ківі, подрібніть в пюре. Паралельно з'єднайте соєвий соус, мідь, перець, кунжутну олію, влийте до ківі. Перемішайте до однорідності.
яловичина в маринаді з ківі - фото крок 2
2. Яловичину вимийте, наріжте і викладіть в глибоку миску. Додайте маринад і нарізану великими скибочками цибулину, перемішайте. Залиште просочуватися.
яловичина в маринаді з ківі - фото крок 3
3. Викладіть яловичину в маринаді з ківі на розігріту сковороду і смажте на середньому вогні до м'якості (час залежить і від розміру шматочків, і від жорсткості м'яса).
яловичина в маринаді з ківі - фото крок 4
4. Перед подачею доповніть блюдо кунжутом і зеленню за смаком. Смачного!

Схожі рецепти