Яловичина в маринаді з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжне, апетитне і пікантне м'ясо в азіатському стилі я хочу запропонувати спробувати. Якщо вам до смаку фруктові маринади, то обов'язково варто додати в скарбничку цей класний рецепт.
Дуже незвичайна і пікантна ідея, як приготувати яловичину в маринаді з ківі перед вами. Я рекомендую залишити м'ясо до смаження на годинку-півтори, щоб воно просочилося, але можна замаринувати і на ніч. Поєднання солодощі фруктів і меду з соєвим соусом, це дійсно дуже класно! Спробувати однозначно варто.
- Яловичина - 700 грам
- Ківі - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Соєвий соус - 1/3-1/2 склянки
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень і кужут - За смаком (для подачі)
1. У чашу блендера (або кухонний комбайн) надішліть очищені ківі, подрібніть в пюре. Паралельно з'єднайте соєвий соус, мідь, перець, кунжутну олію, влийте до ківі. Перемішайте до однорідності.
2. Яловичину вимийте, наріжте і викладіть в глибоку миску. Додайте маринад і нарізану великими скибочками цибулину, перемішайте. Залиште просочуватися.
3. Викладіть яловичину в маринаді з ківі на розігріту сковороду і смажте на середньому вогні до м'якості (час залежить і від розміру шматочків, і від жорсткості м'яса).
4. Перед подачею доповніть блюдо кунжутом і зеленню за смаком. Смачного!