Яловичина з ківі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яловичина маринується з ківі і спеціями, а потім запікають у духовці з часником і цибулею. Результат чудовий! М'ясо виходить дуже м'яким, соковитим і апетитним! Блюдо підходить для обіду або вечері.
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини з ківі. М'ясо маринується зі спеціями і ківі. Маринувати потрібно мінімум кілька годин, але можна залишити і на всю ніч - для кращої просочення. Як гарнір найкраще підійде картопляне пюре! Вдалого вам приготування! 
- Яловичина - 500 грам
 - Ківі - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Часник - 4 зубчики
 - Лавровий лист - 3 штуки
 - Спеції - За смаком (суміш прованських трав, чорний і запашний мелений перець.)
 

Очищаємо яловичину від зайвих жилок, плівок і т.Д. Ріжемо середніми шматочками.

Ківі очищаємо і натираємо на тертці.

Посоліть і поперчіть м'ясо, додайте спеції за смаком (у мене суміш прованських трав). Змішайте ківі з м'ясом і поставте в холодильник на кілька годин, нехай маринується.

Через пару годин, додайте до м'яса цибулю, порізаний півкільцями, подрібнений часник і кілька лаврових листочків. Запікаємо в фользі або спеціальній формі, температура 200 градусів, 45-50 хвилин.

Смачного!