Рецепт Яловичина з ківі фото

Яловичина з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фрукти, Яловичина, Ківі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина маринується з ківі і спеціями, а потім запікають у духовці з часником і цибулею. Результат чудовий! М'ясо виходить дуже м'яким, соковитим і апетитним! Блюдо підходить для обіду або вечері.

Перед вами - простий рецепт приготування яловичини з ківі. М'ясо маринується зі спеціями і ківі. Маринувати потрібно мінімум кілька годин, але можна залишити і на всю ніч - для кращої просочення. Як гарнір найкраще підійде картопляне пюре! Вдалого вам приготування!

  • Яловичина - 500 грам
  • Ківі - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Спеції - За смаком (суміш прованських трав, чорний і запашний мелений перець.)
яловичина з ківі - фото крок 1
Очищаємо яловичину від зайвих жилок, плівок і т.Д. Ріжемо середніми шматочками.
яловичина з ківі - фото крок 2
Ківі очищаємо і натираємо на тертці.
яловичина з ківі - фото крок 3
Посоліть і поперчіть м'ясо, додайте спеції за смаком (у мене суміш прованських трав). Змішайте ківі з м'ясом і поставте в холодильник на кілька годин, нехай маринується.
яловичина з ківі - фото крок 4
Через пару годин, додайте до м'яса цибулю, порізаний півкільцями, подрібнений часник і кілька лаврових листочків. Запікаємо в фользі або спеціальній формі, температура 200 градусів, 45-50 хвилин.
яловичина з ківі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти