Яловичина в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте це смачне блюдо прямо у себе вдома. Яловичина в сметанному соусі виходить ніжною і соковитою, до того ж приготування не забере багато часу.
Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування яловичини в сметанному соусі. Крім основного блюда, як гарнір, до яловичини можна подати макарони або відварну картоплю. Нижче наведено покроковий рецепт приготування цього чудового страви. Удачі в приготуванні!
- Яловичина - 1 кілограм (філе)
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Крем - 1/2 склянки
- Базилік - 1 За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Філе яловичини промийте і просушіть. Розріжте на порційні шматочки.
Обсмажте яловичину з двох сторін на рослинній олії. Смажити до легкої скоринки, потім викласти в каструлю.
PROMON і чистий цибулю. Дрібно наріжте і обсмажте до золотистої скоринки.
Приготуємо сметанний соус. У ємності змішайте сметану, трохи води і базилік.
Обсмажену цибулю і сметанний соус викладіть в каструлю з яловичиною. Додайте півсклянки води. Тушкуємо до готовності.
Готово! Смачного!