Рецепт Яловичина тушкована фото

Яловичина тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт - в допомогу кожному, хто хоче смачно згасити яловичину. Приготована за цим рецептом тушкована яловичина вийде соковитою, ніжною і ароматною. Фантастично смачна страва.

У цьому рецепті я вам розповім, як правильно гасити яловичину. Зрозуміло, рецептів тушкованої яловичини існує безліч, і всі вони мають право на існування. Мій улюблений рецепт - цей, коли яловичина гаситься разом з овочами. Тоді вона виходить дуже соковитою і ароматною. Та й подавати легко, можна прямо з овочами і соусом, в якому тушілась яловичина. Смачно і досить просто. Удачі в приготуванні, сподіваюся вам мій рецепт яловичини тушкованої сподобається!

  • Яловичина - 800 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Лук червоний - 120 грам
  • Томатна паста - 40 грам
  • Морква - 80 грам
  • Петрушка - 20 грам
  • Червоний перець - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
яловичина тушкована - фото крок 1
Яловичину наріжте поперек волокон на невеликі шматочки. Моркву і цибулю наріжте тонкими кільцями або полуколечкамі, петрушку подрібніть. У каструлі нагрійте масло, додайте м'ясо, цибуля, моркву і петрушку.
яловичина тушкована - фото крок 2
Обсмажте пару хвилин, після чого залийте вміст каструлі водою так, щоб вода повністю покривала інгредієнти. Гасіть на середньому вогні.
яловичина тушкована - фото крок 3
На поверхні води буде утворюватися пінка, яку потрібно знімати.
яловичина тушкована - фото крок 4
Коли приблизно половина води википить, додайте в каструлю томатну пасту, сіль і перець. Продовжуйте тушкувати на середньому вогні.
яловичина тушкована - фото крок 5
Коли яловичина буде майже готова, додайте в каструлю крупно нарізаний перець. Перемішайте, Готовність довести середній Вогонь, знімайте з вогню і подавайте.
яловичина тушкована - фото крок 6
Тушкована яловичина готова. Смачного.

Схожі рецепти