Яловичина тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - в допомогу кожному, хто хоче смачно згасити яловичину. Приготована за цим рецептом тушкована яловичина вийде соковитою, ніжною і ароматною. Фантастично смачна страва.
У цьому рецепті я вам розповім, як правильно гасити яловичину. Зрозуміло, рецептів тушкованої яловичини існує безліч, і всі вони мають право на існування. Мій улюблений рецепт - цей, коли яловичина гаситься разом з овочами. Тоді вона виходить дуже соковитою і ароматною. Та й подавати легко, можна прямо з овочами і соусом, в якому тушілась яловичина. Смачно і досить просто. Удачі в приготуванні, сподіваюся вам мій рецепт яловичини тушкованої сподобається!
- Яловичина - 800 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Лук червоний - 120 грам
- Томатна паста - 40 грам
- Морква - 80 грам
- Петрушка - 20 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Яловичину наріжте поперек волокон на невеликі шматочки. Моркву і цибулю наріжте тонкими кільцями або полуколечкамі, петрушку подрібніть. У каструлі нагрійте масло, додайте м'ясо, цибуля, моркву і петрушку.
Обсмажте пару хвилин, після чого залийте вміст каструлі водою так, щоб вода повністю покривала інгредієнти. Гасіть на середньому вогні.
На поверхні води буде утворюватися пінка, яку потрібно знімати.
Коли приблизно половина води википить, додайте в каструлю томатну пасту, сіль і перець. Продовжуйте тушкувати на середньому вогні.
Коли яловичина буде майже готова, додайте в каструлю крупно нарізаний перець. Перемішайте, Готовність довести середній Вогонь, знімайте з вогню і подавайте.
Тушкована яловичина готова. Смачного.