Яловичина тушкована з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте прості, ситні і смачні страви на кожен день? Саме такий рецепт я хочу запропонувати на замітку. Покажу вам, як приготувати яловичину, тушковану з кропом і картоплею. Варто повторити вдома!
Ця страва для тих, хто любить проводити на кухні мінімум часу з максимальним результатом. До речі, використовувати можна не тільки плиту, але і мультиварку. В даному випадку картопля молода, але підійде і звичайний, нарізаний великими шматочками. Кріп надає страві приголомшливий аромат. На обід або вечерю для всієї родини - то, що потрібно!
- Яловичина - 400-500 грам
- Картопля - 500 грам
- Кріп - 1/2 пучка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед на сковороді з вершковим маслом обсмажте нарізану невеликими шматочками яловичину.
2. Додайте за смаком сіль, перець і інші спеції, по бажанню.
3. Викладіть до м'яса нарізану цибулю і смажте ще хвилин 5, помішуючи періодично. Влийте воду (можна бульйон), щоб вона покрила м'ясо. На середньому вогні тушкуйте близько 45-60 хвилин.
4. Викладіть очищену картоплю, додатково підсолити при необхідності і залиште гаситися ще на 20-25 хвилин. Для 2 хвилини до готовності додайте подрібнений кріп.
Смачного!
Смачного!