Рецепт Свинина, тушкована з кропом фото

Свинина, тушкована з кропом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Зелень , Свиняча вирізка , Кріп
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже простий і легкий рецепт приготування свинини з овочами і зеленню. Щоб свинина, тушкована з кропом, вийшла соковитою, протушкувати її гарненько і по можливості попередньо замаринуйте.

Опис приготування:

Для різноманітності пропоную подивитися, як приготувати свинину, тушковану з кропом, за цим рецептом. Ця страва виступає як самостійне і виходить дивно смачним. Раджу додати спеції до м'яса і, якщо дозволяє час, краще його трохи замаринувати (в соєвому соусі, оцті або лимонному соці), але я готувала без маринування і страва вийшла на ура.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 1-1, 5 кілограма
  • Солодкий перець - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Кріп - 1 Пучков
  • Сіль і спеції - За смаком
свинина, тушкована з кропом - фото крок 1
1. Ця страва виступає в якості самостійного і подається тільки в гарячому вигляді. Свинину для цієї страви можна брати будь-яку за смаком (підійдуть навіть ребра).
свинина, тушкована з кропом - фото крок 2
2. У моєму випадку була м'якоть. Нарізаємо її кубиками невеликого розміру і відправляємо смажитися. Це можна робити на сковороді, а можна прямо в каструлі, в якій будете гасити м'ясо.
свинина, тушкована з кропом - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо смажитися до м'яса.
свинина, тушкована з кропом - фото крок 4
4. Тепер нарізаємо картоплю кубиками і відправляємо до м'яса. Трохи обсмажуємо і додаємо болгарський перець, сіль і спеції.
свинина, тушкована з кропом - фото крок 5
5. Для контрасту перець можна взяти зелений або червоний.
свинина, тушкована з кропом - фото крок 6
6. В самому кінці вводимо кріп, все перемішуємо і заливаємо водою (приблизно 1, 5 склянки). Тепер доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько години на слабкому вогні.
свинина, тушкована з кропом - фото крок 7
7. Подається рагу в гарячому вигляді. Перед подачею можна ще раз присипати кропом.

Схожі рецепти