Свинина, тушкована з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і легкий рецепт приготування свинини з овочами і зеленню. Щоб свинина, тушкована з кропом, вийшла соковитою, протушкувати її гарненько і по можливості попередньо замаринуйте.
Для різноманітності пропоную подивитися, як приготувати свинину, тушковану з кропом, за цим рецептом. Ця страва виступає як самостійне і виходить дивно смачним. Раджу додати спеції до м'яса і, якщо дозволяє час, краще його трохи замаринувати (в соєвому соусі, оцті або лимонному соці), але я готувала без маринування і страва вийшла на ура.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 1-1, 5 кілограма
- Солодкий перець - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Кріп - 1 Пучков
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ця страва виступає в якості самостійного і подається тільки в гарячому вигляді. Свинину для цієї страви можна брати будь-яку за смаком (підійдуть навіть ребра).
2. У моєму випадку була м'якоть. Нарізаємо її кубиками невеликого розміру і відправляємо смажитися. Це можна робити на сковороді, а можна прямо в каструлі, в якій будете гасити м'ясо.
3. Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо смажитися до м'яса.
4. Тепер нарізаємо картоплю кубиками і відправляємо до м'яса. Трохи обсмажуємо і додаємо болгарський перець, сіль і спеції.
5. Для контрасту перець можна взяти зелений або червоний.
6. В самому кінці вводимо кріп, все перемішуємо і заливаємо водою (приблизно 1, 5 склянки). Тепер доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько години на слабкому вогні.
7. Подається рагу в гарячому вигляді. Перед подачею можна ще раз присипати кропом.