Рецепт Яловичина, тушкована в кокосовому молоці фото

Яловичина, тушкована в кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Кокосове молоко
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування яловичини, тушкованою в кокосовому молоці. Дане блюдо готується виключно з кокосовим молоком. Яловичина в процесі приготування виходить дуже ароматною і м'якою.

Кількість порцій: 7
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Яловичина - 500 грам
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Цибуля - 100 грам
  • Перець чилі - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Молоко кокосове - 400 мілілітрів
  • Кунжут - 1 За смаком
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 1
1. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками.
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 2
2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою, очищаємо від насіння перець і нарізаємо його соломкою. На рослинному маслі в сковороді обсмажуємо нарізану цибулю.
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 3
3. Потім сюди додаємо м'ясо. На невеликому вогні, приблизно хвилин сорок-сорок п'ять тушкуємо з накритою кришкою.
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 4
4. Тепер додамо сюди молока. Потім додаємо куркуму, імбир і перець чилі. Перчимо і солимо.
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 5
5. Все добре перемішуємо і приблизно хвилин десять тушкуємо.
яловичина, тушкована в кокосовому молоці - фото крок 6
6. Після того, як блюдо буде готово, перекладаємо його на тарілку і посипаємо кунжутом.

Схожі рецепти