Яловичина, тушкована в кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яловичини, тушкованою в кокосовому молоці. Дане блюдо готується виключно з кокосовим молоком. Яловичина в процесі приготування виходить дуже ароматною і м'якою.
Кількість порцій: 7
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Яловичина - 500 грам
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Цибуля - 100 грам
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Молоко кокосове - 400 мілілітрів
- Кунжут - 1 За смаком
1. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками.
2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою, очищаємо від насіння перець і нарізаємо його соломкою. На рослинному маслі в сковороді обсмажуємо нарізану цибулю.
3. Потім сюди додаємо м'ясо. На невеликому вогні, приблизно хвилин сорок-сорок п'ять тушкуємо з накритою кришкою.
4. Тепер додамо сюди молока. Потім додаємо куркуму, імбир і перець чилі. Перчимо і солимо.
5. Все добре перемішуємо і приблизно хвилин десять тушкуємо.
6. Після того, як блюдо буде готово, перекладаємо його на тарілку і посипаємо кунжутом.