Смажений лосось в кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Покроковий рецепт приготування страви з лосося. Африканська кухня.
Кількість порцій: 4
- Мал - 250 грам
- Кокосове молоко - 600 грам
- Кокосовий - 1 штука
- Стейк лосося - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Складові:
Розбити кокос. Злити кокосове молоко в каструльку. Нарізати білу частину на невеликі кубики.
Довести кокосове молоко до кипіння. Приправити сіллю. Варити рис в молоці близько 20 хвилин.
Для 10 хвилин до готовності рису додати кокосові кубики.
Обсмажити рибу в рослинному маслі. Подавати разом з рисом.