Млинці на кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, млинці печуть не тільки на Масляну. Ну, а вже на неї, рідну, сам Бог велів. І рецепт я вам зараз підкажу неординарний! ось, як приготувати млинці на кокосовому молоці.
Млинці на кокосовому молоці готуються добре. З ними немає особливих проблем. Це, звичайно, затратнее, але не сильно. З огляду на вартість кокоса і кількість млинців, які виходять з використанням соку кокоса і його стружки, то це дуже прийнятно по грошах. Та й молоко нині коштує дорожче цілого кокоса. Так що можна і побалувати себе дивовижним смаком.
- Борошно - 2 склянки
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 20 грам
Для наших кокосових млинчиків знадобляться кокосове молоко і кокосова стружка. Це все можна купити в магазині вже готове і разделанное, але я візьму цілий кокос. У ньому все це є, і, головне, в первозданному вигляді. Головне - вибрати молодий кокос, щоб рідини було багато.
У кокосі потрібно проробити дірочку з боку вм'ятини, обережно вилийте сік в склянку. А потім вже проколіть шкірку. Робити це краще, обернувши кокос рушником, щоб шматочки не літали по кімнаті. Після цього трьом кокос на дрібній тертці.
Робимо звичайне тісто на млинці, тільки замість молока або кефіру використовуємо кокосове молоко. Можна поєднати кокосове і звичайне молоко. Буде креативно і дуже смачно. Збиваємо яйця з цукром, додаємо кокосове молочко, всипаємо поступово борошно. Ретельно перемішуємо. Додаємо оливкову олію і кокосову стружку. Testo майже.
Беремо сковорідку, а якщо є можливість, то відразу кілька. Так виходить набагато швидше. Ставимо сковорідки на все 4 конфорки. У розігріті сковорідки наливаємо з ополоника тісто. І так на кожну по черзі.
Ідеальне тісто - це коли на сирої стороні млинчика проступають бульбашки. Такі пузиьікі залишаються на вже готовому млинці, створюючи легкість. У процесі готування не забувайте класти шматочки масла в стопку млинців.
Готові млинці можна посипати цукром і загорнути в рулетики. Зверху я посиплю їх свіжою кокосовою стружкою. Аромат приголомшливий!